banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Harran Kaymakamı Açıkladı: Devlet Tarafından Karşılanacak


Suriye’nin Kuzeyinde bulunan terör koridorunu yarmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile birlikte Terör örgütü PKK/PYD tarafından Şanlıurfa Akçakale ilçesine çok sayıda havan mermisi atıldı. İlçede oluşan maddi hasarlı yerleri inceleyen Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, “vatandaşların zararlarının devlet tarafından karşılanacak dedi.
  Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Akçakale ilçesinde terör örgütünün Suriye’den attığı mühimmatların patlaması sonucu ev ve iş yerlerinde hasar oluşan vatandaşların zararları devlet tarafından karşılanacağını açıkladı
Terör örgütü sivilleri hedef alıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Barış Pınarı Harekatı kapsamında Suriye’ye gerçekleştirdiği operasyon devam ediyor. Terör örgütü PKK/PYD, sınıra sıfır noktada olan Akçakale ilçesine Suriye tarafından havan mermileri atarak sivilleri hedef alıyor. 
‘’Zararları karşılanacak’’

Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, ilçede mühimmat patlaması sonucu evlerinde ve iş yerlerinde zarar meydana gelen vatandaşları ziyaret etti. Hiçbir vatandaşın sahipsiz olmadığını ziyaretlerinde belirten Kaymakam Çelik, devletin şefkat elinin herkese uzatılacağını, oluşan zararların en kısa zamanda giderileceğini, hasarın gören yapıların tadilatıyla ilgili de birimlerin yetkililere talimat verdiğini söyledi. Vatandaş ise teşekkür ederek ‘’Allah devletimizin eksiliğini vermesin’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.