banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Bozova ve Viranşehir'de trafik kazaları: 9 Yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza , Şanlıurfa-Mardin karayolu 75'inci kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,Ömer Faruk Toprak idaresindeki 34 CDU 484 plakalı otomobil ile Mahmut Gürbüz yönetimindeki 65 DF 747 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Nazan ve Saadet Gürbüz ile Şiyar Kocakaya ve Ömer Atmaca yaralandı.

Öte yandan Şanlıurfa- Bozova karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Mehmet Garip Parlak'ın kullandığı 63 ZE 309 plakalı otomobil, Yusuf Kılıç idaresindeki 27 VK 880 plakalı otomobille çarpıştı.Sürücüler ile araçlarda bulunan Salih Yalçın yaralandı.Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin İlk müdahalelerin ardından Ambulanslarla Viranşehir, Bozova ve Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı


 
Kazazedelerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.(Ruha Haber Ajans)

Anahtar Kelimeler:
ViranşehirBozova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.