banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Haliliye Çulcuoğlu restaurant AK Parti ile HAS Partiden kaynaşma toplantısı VİDEO

Bozova Belediyesinden Açıklama: Belediyemize ulaşması beklenmektedir

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Bozova Belediyesi beslenmesi tamamlanan yavru köpekleri sahiplenmek isteyen vatandaşların belediyenin iletişim kanalları veya sosyal medya hesapları üzerinden ulaşmasını istedi.

Bir mahalle sakini, dişisinin yılan sokması sonucu ölmesinden huzursuz olan erkek köpeğin yavru köpeklerin yanına kimseyi yaklaştırmaması ve yardım etmek isteyen vatandaşlara da saldırması nedeniyle yavru köpekleri besleyemediklerini ve bu nedenle de belediyeden yardım istedikleri bilgisini iletti.

Bir başka mahalle sakini de, "ihbar üzerine belediye ekiplerince gerekli müdahalelerde bulunularak beslenme ve bakım ihtiyaçları karşılandıktan sonra yavrular tekrar bize teslim edildi. Fakat bizim tüm yavrulara bakacak yerimiz yok, bu nedenle annesiz kalan yavru köpekleri sahiplenerek sevgi ile büyütecek hayvanseverler arıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bozova Belediyesine duyarlılığı dolayısıyla teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirerek yavru köpeklerin bakımını da belediyenin üstlenmesi çağrısında bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA:
Bozova Belediyemize bağlı, Baraj Bölgesinde anne köpeğin yılan sokması sonucu öldüğü ve yavru köpeklerin de açtıktan ölmek üzere olduğu konusunda bir ihbar alınmıştır.

Dişisinin yılan sokması sonucu ölmesinden huzursuz olan erkek köpeğin yavru köpeklerin yanına kimseyi yaklaştırmaması ve yardım etmek isteyen vatandaşlara da saldırması nedeniyle mahalleliler durumu belediyeye şikayet etmiştir.

Mahallelinin yavru köpekleri besleyemedikleri ve ölmek üzere olduğu ihbarı doğrultusunda hareket eden ekiplerimiz; yetişkin köpeğin uzaklaştırılmasını sağlayarak köpeklerimizin beslenme ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra tekrar mahalle sakinlerine teslim etmiştir.

Konu ile ilgili olarak yavru köpekleri sahiplenmek isteyen vatandaşların iletişim kanallarımız veya sosyal medya hesaplarımız üzerinden belediyemize ulaşması beklenmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.