banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Bekçi, hamalı kurşun yağmuruna tuttu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde henüz bilinmeyen bir nedenle, oduncu pazarı bekçisi aynı pazarda hamallık yapan Mehmet G. (35)'yi kurşun yağmuruna tuttu.Mehmet G.,ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Merkez Haliliye ilçesine bağlı Sancaktar Mahallesi'nde bulunan Oduncu Pazarında sabahın erken saatlerinde meydana gelen olayda ismi henüz öğrenilemeyen bekçi oduncu pazarında uzun yıllardır hamallık yapan Mehmet G.'yi henüz bilinmeyen bir nedenle kurşun yağmuruna tuttu.

Yaralanan hamal Mehmet G. ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Burada ameliyata alınan yaralı Mehmet G.,yoğun bakıma alındı.Mehmet G.,'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis olay yerinden kaçan zanlıyı kısa sürede yakalayarak emniyete götürüldü.Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.


''ŞANLIURFA'DAKİ BAZI BASIN YAYIN ORGANLARI OLAYI SAPITARAK BİZİ SUÇLU İLAN ETTİ''

Yaralının amcasıoğlu Salih Genç, RHA Ajansa yaptığı özel açıklamada şunları kaydetti:''Olayın mağduru benim amcam oğludur.Amcam oğlu Mehmet Genç yaklaşık 20 yıldır Oduncu pazarında bir esnafın yanında hamallık yaparak geçimini sağlıyor.Bekçi ile herhangi bir husumetimiz yok.Her zaman olduğu gibi amcaoğlu sabah erken saatlerinde oduncu pazarında çalıştığı işyerine giderken oduncu pazarı bekçisi tarafından kurşun yağmuruna tutuluyor. Amcam oğlu şu anda yoğun bakımda öüm kalım mücadelesi verirken,bazı basın yayın organlarında sanki amcam oğlunun bekçiyi kurşun yağmuruna tuttuğu haberleri yazıldı çizildi.Olayın mağduru biziz olayı yapan silahı ateşleyen ise bekçidir. Ancak basın araştırmadan sormadan masa başı bilgelerle bizi suçlu ilan etti. Bizi ve ailesini en çok yaralayan budur. Olayda ağır yaralanan hamallık yapan Mehmet Genç'tir ancak olayda mağdur olarak belirtilen bıçaklandığı iddia edilen haberlerin hepsi yalandır.Olayın faili Bekçi emniyet tarafından yakalandı. Ancak ağır yaralanan amcaoğlu ise halen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölüm kalımla pençeleşiyor. 'Dedi.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.