banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Bakan Koca Açıkladı: Şanlıurfa Vaka Sayılarının En Az Olan 5 İl arasında

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! İşte il il haftalık vaka sayıları
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 13-19 Mart tarihlerine ait illere göre haftalık vaka sayısını açıkladı. Koca, paylaşımında 'Normale dönmek elimizde. Bu ancak tedbirle mümkün.' mesajına yer verirken haritaya göre haftalık vaka sayısı İstanbul'da 178.25'ten 251 bin 12'ye yükseldi.
Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi hız kesmeden kararlılıkla devam ediyor.
Ülkemizde görülen koronavirüsü kapsamında vaka sayıları günlük olarak açıklanıyor. Sağlık Bakanlığı corona virüs canlı verileri kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor. Zaman ilerledikçe tablolardaki büyük değişim dikkat çekiyor.

Koca paylaşımında "İllerimizde haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen toplam vaka sayısını gösteren insidans haritamızı ekte görebilirsiniz. Normale dönmek elimizde. Bu ancak tedbirle mümkün." dedi.

13 Mart – 19 Mart tarihlerine ait haftalık vaka sayısı

3 BÜYÜKŞEHIRDE SON DURUM

Haftalık Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 251,12, Ankara'da 107,99 İzmir'de 111,41 oldu.

EN ÇOK VAKA GÖRÜLEN 5 İL

Haftalık verilere göre Samsun, Giresun, Sinop, Balıkesir ve Yalova 100 bin kişide en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

EN AZ VAKA GÖRÜLEN 5 İL

Haftalık verilere göre Şırnak, Siirt, Hakkari, Mardin ve Şanlıurfa 100 bin kişide en az Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.