banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Arazi anlaşmazlığı failleri 18 yıl sonra yakalandı

  Şanlıurfa ili Haliliye İlçesi Acaryurt Mahallesinde 2004 yılında arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan kavganın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada aynı aileden H.A. isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. H.A. ve S.A. ise (2) kavgada yaralanmıştı. Olayın şüphelileri olan M.B., A.B., E.B. ve H.B. isimli (4) şüpheli olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi.

 Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler uzun süren çalma sonucu 2012 yılında firari şüphelilerden M.B isimli şahsı yakalamış ve şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Yaklaşık (18) yıldır firari durumda olan diğer 3 şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar ve takip neticesinde, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri tarafından A.B., E.B. ve H.B. isimli şüpheliler Akçakale’de olduğu tespit edildi.

Şüphelilerin sürekli olarak adres değiştirdikleri, son olarak Akçakale ilçesinde bölge halkından kimliklerini gizleyerek yaşadıkları, pamuk tarlalarında çalışarak geçimini sağladıkları tespit edildi. JASAT dedektifleri 3 Kasım da firari şahısların saklandıkları bölgeye yaptığı operasyonla 3 şüpheliyi saklandıkları evde kıskıvrak yakaladı. Yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.