banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Akçakale'de artık güvende olacak

Türkiye'nin Terör Örgütü PYD/PKK'nın bölgede esir aldığı halkları kurtarmak adına Suriyenin küzeyine yönelik başlattığı barış pınarı kamsamında bugün çevrelediği Tel Abyad'ta kısa sürede kontrolu sağladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusunun beraber yürüttüğü operasyon sonrasında özgürlüğe kavuşan Tel Abyad'ta halk askerleri sevinçle karşıladı. 

Özellikle Akçakale'de bulunan Suriyeliler tarafından büyük sevinçle karşılanan Tel Abyad'ın teröristlerden temizlenmesi sonrasında Akçakale sokaklarında halk konvoy oluşturarak sevinçlerini gösterdi.

GÜMRÜK KAPISINA SURİYE MİLLİ ORDUSU BAYRAĞI ASILDI

Türkiye ile birlikte Tel Abyad'ın özgürlüğe kavuşması için ilçe merkezinde hakimiyeti sağlayan Suriye Milli Ordusunun bayrağı Akçakale sınır kapsına da asıldı. bölgenin tamamen temizlenmesi için çalışmalarını sürdüren TSK ve Suriye Milli Ordusu ekipleri, ilçe merkezinde tuzaklanmış olası el yapımı patlayıcıların temizlenmesi için çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.