banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Çocuk hastanesi hemşire eksikliği tamamlanacak -VİDEO

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, hemşire eksikliği nedeniyle ek binası hizmete giremeyen ve Sağlık Bakanlı tarafından yılın en kaliteli hastanesi seçilen Çocuk Hastalıkları Hastanesi için girişimlerde bulunacağını söyledi.

Milletvekili Akyürek, beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Şerdil Karahan ile birlikte Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Başhekim Uz. Dr. Ahmet Güzelçiçek tarafından karşılanan Akyürek, hastaneyi gezerek bilgi aldı. Hastalara geçmiş olsun temennilerinde bulunan Akyürek, sorunları dinledi. Akyürek, hastalarla sohbet ederken, sosyal güvencesi olmayan ve çocuğunu tedavi ettiren bir babanın ilaç masraflarını karşıladı. Milletvekilinin kendisine ilaç parası veren çaresiz baba, Akyürek’e teşekkür etti.

Yapımı tamamlanan 60 yataklı ek binanın hemşire yetersizliği nedeniyle hizmete açılamadığını öğrenen Akyürek, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Erdoğan Duran ile görüşerek bilgi aldı. İlk etapta 10 hemşire atandığını söyleyen Akyürek, gerekli hemşire atamasının yapılması için Ankara’da Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüşeceğini ifade etti.

Akyürek, “Bu hastanemizde incelemelerde bulundum. Genel olarak hastanemizde yatak problemi var. Biliyorsunuz Urfa’mızda 2 milyon nüfus var. Hizmet çok iyi, doktorlarımızı çalışıyorlar. Ama yer problemimiz var. İnşallah onunla ilgili çalışmalarımızı yapıp sorunu çözeceğiz” dedi.

Başhekim Uz. Dr. Ahmet Güzelçiçek ise, milletvekili Akyürek’e yer problemini anlattıklarını kaydederek, girişimleri için kendisine teşekkür etti.

www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.