banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

29 yıl sonra gözünün içindeki kirpiklerden kurtuldu

Batman’da doğuştan beri gözünün içinde kirpik bulunan C. H isimli bir hasta, özel bir hastanede yapılan operasyonla 29 yıl sonra gözündeki kirpiklerden kurtularak sağlığına kavuştu.

Doğduğundan beri gözünün içinde kirpik bulunan 29 yaşındaki hasta C.H, sürekli batma, yanma, gözlerde sulanma şikâyeti ile birçok merkeze başvurduğunu fakat tedavi imkânı bulamadığını ifade etti.

En son Batman’da özel bir hastanenin göz biriminde Op. Dr. Mehmet Taş ve Op. Dr. Yalçın İşcan’ın 5 dakika süren lazer operasyonu ile göz içerindeki kirpiklerden kurtulan hasta, sağlığına kavuşmanın sevincini yaşayarak, 29 yılın ardından gözünün içindeki kirpiklerden kurtulmasıyla çok mutlu olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Op. Dr. Mehmet Taş, bu tür vakaların dünya üzerinde çok nadir olduğunu ve daha önce böyle bir vaka ile karşılaşmadıklarını ifade etti. Taş, hastanın gözündeki kirpikleri kısa süren bir lazer operasyonu ile aldıklarını ve bu vakayı bilimsel dergilerde yayınlanması için göndereceklerini sözlerine ekledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.