banner2

Hak Allah’ın isimlerinden biridir. Büyüklerimiz Hak Habibullah’tır demişler. Haktan ayrılmamak, hakkı kayırmak, hakkı haykırmak, her insanın görevidir. Tarihte öyle insanlar var ki, iyilik ve adaletleri ile anılırlar. Öyleleri de var ki, insanlara kan kusturdukları için kalplerde kin ve nefrete mahkûmdurlar. Onun yerini tutamaz dediğim şahıs Sayın ERDOĞAN’DIR, Yoksullukla büyümüş, geçim için simit satmış, belki inşaatlarda bile çalışmıştır. Eğitimi süresince çektiğini bir Allah bilir. Fakirlik yokluk nedir birebir yaşamış bir insan. Spor onun en çok sevdiği alanlardandır. Daha gençlik yıllarında siyaset onun hücrelerine nüksetmiş. Yetiştiği atölye çok sağlamdı. Madde ve mana ruhunu kaplamıştı. Uzun zaman Milli görüşte siyaset yaptı demini oradan aldı gençlik kollarından İstanbul Büyükşehir belediye başkanı oluncaya kadar. İyi insan, halkı seven lideri düşmanları onu rahat bırakmadılar, bir şiir okudu diye onu hapse attırdılar, alkış çaldılar, muhtar bile olamaz dediler. Kem gözlülerin bir hesabı varsa Mevla’nın da bir hesabı vardır. Bu durum 28 Şubata kadar devam etti.

At gölüğü ile bakanlar inançlı insanlara tahammülleri yoktu. Erdoğan muhalifleri bu güne kadar demokratik bir şekilde iktidar olmamışlar. Hep hile, gasp, darbelerle iktidarı kapmışlar onlar vesayet rejimi severleridir. Şer ittifak Dünya liderinin önünü kesmeye çalışırken, bu vesayet şakşakçıları Rahmetli Sayın ERBAKAN’I Başbakanlıktan indirdiler. Milli görüşle Sayın ERDOĞAN yolları ayrıldı. Her şeyde bir hayır var misali. Durur mu siyaset adamı? Sayın ERDOĞAN 2002 de Ak Parti’yi Kurdu. Kuruluşu seçilmesi Türkiye’de dünyada yankılar uyandırdı. Korkunun ecele faydası yok, emek vermeden halksız kelaynaklar ortalığı yine karıştırdılar. Mazlum taraftarı halk birinci seçimde AK Parti’yi iktidar yaptı. Sayın ERDOĞAN mazlum halkın tercümanı oldu. Girdiği tüm seçimlerde zaferlerle seçimleri kazandı. Fakirin halinden anlayan adam tüm okullarda okuyan öğrencilerin okul kitaplarını bedava dağıttı. Bu sistem halen devam ediyor. Fakir halk bunu unutur mu? İktidarları süresince Sayın ERDOĞAN’I İndirmek, sindirmek için içte ve dışta çok planlar devreye sokuldu. Ancak” ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır”. Sayın ERDOĞAN’A fak kurmaya çalışanlar halkın nazarında hep sıfıra indi. Onlar halksız ve haksız iktidar elde etmek için ne kadar çalıştılar ise sonuçları hep elleri ovuşturmak oldu. Çaresiz kaldılar. Halksız bir şey yapacaklarını sandılar. Allahın yardımı ile Sayın ERDOĞAN tüm tuzakları, çatıları, ulusalcıları, yalan üzerine kurdukları ne kadar eylem söylemleri varsa hepsini süpürüp götürdü.

Bu yazıyı yazdığım an itibarı ile Sayın Erdoğan Mecliste yemin ediyordu. Çünkü o Halkın seçtiği cumhurbaşkanıydı. Helal olsun sabırla ortak akılla, dik duruşla son basamakta artık makama oturdu. Hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanım. Yeri doldurulmayan adam için bu yazım bir damladır. Gölge aslı gibi olamaz. Sayın ERDOĞAN, parti genel başkanlığını ve başbakanlığı Sayın DAVUDOĞLUNA devretti. Hayırlı olsun. Hizmetlerin devamını dilerim. Ancak şu bir gerçek Sayın ERDOĞAN’IN yerini kimse tutamaz ne Türkiye’de nede dünyada. Çünkü “O Dünya lideridir”. Ben böyle düşünüyorum. İnşallah yanılırım. Muhalefet partileri bu kafa ile daha çok nal toplarlar. CHP NİN Yemin törenine katılmaması CHP YE bir şey kazandırmadığı gibi Türkiye’ye de bir şey kayıp ettirmez. Ama CHP ye çok şey kayıp ettirir. Tahammülsüzlük CHP nın hücrelerinde var. CHP bu halktan oy almak istiyorsa bu halksız ve saldırgan tutumundan vazgeçmelidir. Ülke sorunları için çözüm önerileri üretmelidir. Görünen bu muhalefet olduğu müddetçe AK Parti devamlı iktidardır.2015 seçimlerinde AK Partinin anayasayı değiştirecek sayıda Milletvekili çıkaracağına inanıyorum. Muhalefet sayesinde. AK Partili tüm kardeşlerimize de Dünya lideri Sayın ERDOĞAN’IN Mirasına toz kondurmayın. Çok çalışın, onu aratmayın. Çünkü zirvede Sayın ERDOĞAN var.

Bir metre bez parçası başörtü düşmanları aynaya yeniden baksınlar. Kamusal alan icat edenler halk tarafından ne kadar seviliyor, Halkla gelen halkla gider. Yeri doldurulamayan adamdan siyasilerin alacağı çok dersler var Mevla yardımcıları olsun. Yerde sürünen Sakarya ayağa kalkmış şükürler olsun… Sayın ERDOĞAN’IN Cumhurbaşkanı seçilmesi hem ülkemiz için hem de yeryüzündeki tüm mazlum halklar için bir kazançtır bravo yeri doldurulamayan adam. Sayın Gül İstanbul’a dönerken, gençlerin bir pankartı her şeyi özetliyordu ”DEVLETİN ONURU, MİLLETİN GURURU” İşte milletle beraber olanlar bunlardır. Allah yar ve yardımcıları olsun…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.