banner2

Tahrip etmek çok kolaydır. Tamir etmek ise çok zordur. Bir binayı kepçelerle bir kaç saat içinde tarumar edebilirsiniz. Yapımı ise aylarca sürer.

Tahrip, tamir insana bağlı bir şeydir. Tahripçi azda olsa tahribat şokları çok olur. Tamirciler önlem almaz, vurdum duymaz olurlarsa toplum fertleri enkazın altında kalır. Tahrip edilen bir kaç temel taşını kuş dili ile yazayım.

1.Kadim aile yuvası tahrip edilmiştir. İstanbul sözleşmesinden çıktık densede 6284 kanun ve teferruatı yürürlüktedir. Kadına pozitif ayrımcılık, kadının beyanı esastır safsatasının tahribatı Aile yuvalarını yıkmıştır. Sınırsız nafaka aile reisini perişan etmiş çocuklar yetim kalmış, binlerce baba ceza evlerini boylamıştır. Aile reisliği bile lağv edilmiş sözde kadın erkek eşitliği sağlanmıştır. Fıtratla oynanmış,kadın erkeğe karşı tahrik edilmiştir. Aileyi tamire çalışanlar Zinayıda suç olmaktan çıkarmış Aile yuvasına kezzap suyu dökmüştür.
2.Adalet beşeride olsa tahrip edilmiş, güvenini çoktan yitirmiştir.istibdat, taraf tutma, siyasi algılarla Cezaevleri tıklım olmuş, hukuksuzlukla övünülmüştür. Kanun kaşısında herkes eşit ilkesi alabora olmuş, kanun sermaye, devlet gücünü elinde bulunduranlara baş kesen kılıç olmuştur. Kal ile Hal birbirine uymazsa, tren raydan çıkarsa vagonları süslemenin bir anlamı yoktur. Meşru, medeni hakları savunanlar susturulmuş. Hak arama, Dünyalıklara feda edilmiştir.
3. Genç lik tahrip edilmiştir. Gençlik bir ülkenin geleceği en büyük servetidir. Bakanlıklardan en çok Milli eğitim bakanları atanmış, değişmiş,Üniversitelerde Rektörler, atanmış değişmiş, ne Yazık ki gençliğe tiryak olsmamıştır. Mikroplu su arıtılmazsa insanı hasta eder. Egitim sistemi değişmedikçe, "Ön ce Ahlak ve Maneviyat" ilkesi ilke edinme dikçe gençlik üretimi narkozlu ve hormonlu olur.Yanlış politikalarla,yanlış din anlayışı ile,çatışmacı siyset anlayışı ile gençlik tablosu 12 Eylül öncesi tabloyu andırıyor. Gençlik her siyasetçinin,sahte din sömürücülerinin, din bezirgânlarının arka bahçesi olursa boğalar gibi bir birini boğan gençlik tabloları ile karşılaşırsınız.

Maneviyatsız bir gençlik başta aileye, topluma, Devlete yüktür. Vesselam.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.