banner2

Okuyan okumayan konusuna devam edelim. Küresel güç odakları vampirler doymamış olacaklar ki, Okumak ilim bilimle biyolojik silahlarla insanları yok etmeye çalışıyorlar.

rivayetlere göre Koronavirüsü insanlara bulaştıkları gibi, bu virüsten kendileri de kurtulamadılar. Şimdi aşı yarışına girişmişler. Bu soygunu, milyonlarca insan  ölümlerinin failleri okuyan insanlardır.

Bize göre İlahi inanmayanlara göre ise başka sebeplerle depremler oluyor. Yıkım ölümlere ah vah ediyoruz yardım kampanyaları düzenliyoruz. Sonra enkaz kaldırıyor raporlar hazırlıyoruz raporlarda malzeme hırsızlığı, denetimsizlik, imar kayırmacılığı ile karşılaşıyoruz. ölenler ölmüş kalanlar bizimdir. Bu ölüm yıkımın failleri yine okumuş kesimdir.

Okumak için okullar, Üniversiteler,kurslar açılıyor. Bu okuma alanlarında yıldızlı diplomalar, mevki makamlar elde ediliyor. Yediklerimizin çoğu hormonlu, içtiklerimizin ekseriyeti ya aromalı yada zararlı kimyevi maddelerle dolu kim yapıyor bunları okumuş kesim.

Teknoloji büyük bir nimet iken (İyi kullanılırsa) Mahrem hiç bir şeyimiz kalmadı, telefonlar dinleniyor, gezmemiz bile kontrol altında banyolar, yatak odalarımız bile nerde ise ifşa edilecek. kim yapıyor bunları okumuş kesim.

Milyonlarca diplomalı gençleri aşsız işsiz,eşsiz bırakanlar yine okumuş kesim. ülkemizde bir hain kalleş kanlı darbe oldu. içinde en üst kademede general bile var pilotlar amirler memurlar var ne yaptılar milletin meclisini bombaladılar, mazlum insanları katlettiler binlerce insan sakat kaldı. bu kalleşler milletin silahını millete çevirdiler. üstelik bunlar milletin vergileri ile devletten maaş alıyorlar. şükür ki, beceremediler. kim bunlar okumuş kesim elit takımı yazıklar olsun...

Bu okumanın mevki makam elde etmenin millete ne yararı var. basından okudum; Çin Yılda 25 Bin uygur Müslümanlarının organlarını çalıp satıyormuş bunu vahşi hayvanlar bile yapmaz. kim yapıyor bunları okumuş kesim.Vatandaşını çay ve simite mahkum edenler, haksız vergilerle insanları inim inim inletenler de okumuş kesimdir.

Böyle olunca okumayalım mı? Yer yüzünde öyle okumuşlar var ki,onlar gizli kahramanlardır.Bedel ödeyerek dik duruşları ile insanlık kılavuzlarıdır. Ülkemizde yıllarca başörtüsü zulmü yaşandı. hemde eğitim okuma kurumlarında bunu yapanlarda çoğu diplomalı proflardi. Allah okuyan amel edenlerden eylesin. Elektiriğin mucidi inanmasada Edisondur. bari tüm insanlığı aydınlatmıştır. Marifet çok okumak değil, kaliteli, güvenilir insan olmaktır.
Vesselam......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.