banner2

İnsanoğlu Ana rahminden Dünya pazarına gelir. Dünya pazarında ticaretini yaptıktan sonra kendisine biçilen ömür sermayesi kadar Dünya’da yaşar. Neticede ölünce beraberinde dünyalık tek bir kefen götürür. Asıl insanı Ahiret’te kurtaracak yegâne kurtarıcısı iyi amelleridir. Buna Ahiret inancı diyoruz. Müslüman’ın Ahiret inancı sağlam olursa bu taife hem Dünyada hem de Ahirette rahat eder huzur bulur.

Ahiret inancı Müslümanları ilgilendirir. İnanmayanların böyle bir derdi yoktur. İyiliklerin ve kötülüklerin yaratıcısı yüce Allah’tır. Amel işlemede kul serbest bırakılmış, iyi veya kötülüğü tercih etme insana bırakılmıştır. Kul Dünya tarlasına ne ekerse Ahirette onu biçecektir. Geçmiş ümmetlerin, kavimlerin yaşayışları tablolarla önümüzdedir. Günah bataklığına batan, Allaha karşı isyan bayrağını çeken, tüm kavimlerin, Ümmetlerin çoğunun bu Dünyada ya helak olduklarını veya musibetlerle boğuştuklarını görürüz. Bunlar ümmet fertleri için ibret alınacak tablolar olmalıdır. Kılavuzları Demokrasi olan, söylemlerinde siyonizmin tüm çarkların da payı olanlar, Kuran’i ifadeyle dönek insan tipleri olup, insanları aldatan sömürü ve zulüm taraftarı gafil belamlardır.

Siyonizm (Yahudi sömürü ve istilası) Bugün İslam coğrafyasını kendi çıkar ve sömürüleri için kan gölüne çevirmiştir. Bu yıkım sadece işin maddi boyutudur. Manevi boyut ise daha çok vahimdir. İnsanoğlu Mezhepçilik, Irkçılık, bencillik, Dinden kopuş, Allah’a isyan bayrağını çekme de belki tarihin en karanlık dönemini yaşıyor. Siyasal İslam’da Müslümanların çok ilerde olmaları olmuş olabilir. Ne acıdır ki, bu yaşam tarzı ile Müslüman ne Dünyada, nede Ahirette kurtuluş bulamaz. Helal haram karışımı dünya havuzunda yüzerek evcilleşerek Müslüman’ın yaşaması ameli bakımından hiç kimseyi kurtaramaz. Olsa olsa günah bataklıklarının koruyucusu siyasilerin alkışçısı olur ki, bu bir felaket ve yıkımdır.

Aile yuvaları yıkılıyor, bir baba ciğer pare iki çocuğunu ve eşini hayvan keser gibi keserek katledebiliyor. Toplum fertlerini kim bu hale getirdi sorgulayan yok. Çağdaşlık, batıcılık adına kadını erkekleştirir, erkeği kadınlaştırmaya çalışırsanız bu tabloları daha çok görürsünüz. Yazık değilmi? Yakın zamanda Diyanet TV. De İlahiyat programında bir ilahiyatçı adı prof yüzlerce İlahiyat öğrencisine (Güya Hadisin Dinimizdeki yeri ve toplumda ki etkilerini) Anlatıyor. Milyonlarca insan bu prof’u seyrediyor. Ben seyrederken, yazıklar olsun dedim. Kendi kendime böylesi din adına din tahripçileri (bozucuları) varken, başka düşman aramaya ne hacet var dedim. Adam din adına tam beşeri siyasetin militanı mesela İslam’da halifelik müessesi yoktur Isa AS. Yeryüzüne inmeyecek diyor. Ümmet yetmiş üç fırkaya ayrılacak tek bir fırka, fırkayı Naciye dir hadisi de yoktur ve uydurmadır diyor daha neler neler. İşte manevi yönden Ümmet fertlerini tahrip etmede bu tablolar küresel güçlerin kurşun yarasından daha beterdir diye düşünüyorum.

Dünya’da olup bitenler hak batıl mücadelesidir. Avrupa gözlüğünü takanlar olayları ferasetle göremezler. Dünya olaylarında bakmayın siz Rusya ile Amerikan’ın görünürde hasım olduklarına, ikisi paylaşımda çoktan anlaşmışlar Amerikan’ın İsrail’i varsa, yakında Rusyanın’da ikinci İsrail’i Mazlum Suriye’nin kanlı topraklarında olacaktır. Asıl katil İsrail gündemden düşmüş, ikinci İsrail’in provası yapılıyor. Tüm hesaplar bu istikameti gösteriyor. Müslüman’ın kanı bunun için akıtılıyor. Ey Fırat ve Dicle! Akan berrak suyun bağrında barındırdığın Müslüman kanı ile mi al olacak tın? Sana namahrem eli değdi üzülüyorum takatim yok. Küfür tek millettir sözüne, Allahlık taslayanların kulakları sağır. Gözleri kör, beyinleri prangalı, eski akış şahametine kavuşman için Musa’nın Asası yakındır. Avrupa birliğine 2016 da vizesiz dolaşım olacakmış, siyaset fanatikleri, siyaset peteklerinden bal emen Heva Müslümanları sevinç çığlıkları atıyormuş, bu bir devrimmiş, bırakın siz Müslüman kanını akıtan, ülkelerini işgal eden, Moskof topraklarına ayak basmayı, Din için vize almaya çalışın gâvur topraklarına vizesiz girmek, Din vizesinden daha mı elzemdir.

Yosunlu beyinler şimdi zamanıdır soruyorum laik eğitimden ne zaman vazgeçeceksiniz? Vize takozu var. Adaletiniz ne zaman Adil olacak? Vize takıntısı var. Eşit paylaşımınız ne zaman olacak? Önünde vize engeli var. Ayasofya ne zaman açılacak? Vize prangalı, Müslüman’ın bayramı Cuma günü ne zaman tatil olacak? Vize derdinden bıktık artık. Faizsiz bir düzene geçmek için vizeler ne zaman kaldıracaksınız? Zina belası her tarafa bulaşmış, kalkması için vize ne zaman kalkacak? Internet kanalları, bazı ekranlar lağım misali, aslına döndürmek için toplum fertleri vizenin kalkmasını bekliyor. Toplum fertleri hovardaca tüketim ve israf sarhoşudur. Üretim seferberliği önündeki vize engelinin kaldırma anı ne zaman gelecek? Gerçek dini anlatmada Allah’ın evleri Camiler bile, sizden vizenin kaldırılmasını istiyor.

Karma eğitimden vazgeçmek için vizenin kaldırma zamanı daha gelmedi mi? Avrupa vizesi beni hiç ilgilendirmiyor bu yazdıklarım ve yazamadıklarım beni ilgilendiriyor. Onun için diyorum ki, vahiy kültürü üzerindeki tüm vizeler kaldırılmalıdır. İşte Müslüman’ın rahat edeceği alanlar bunlardır. Fırtınalı havada Rusya uçağı düşürülmüş, Rusya çoktan hak etmiş yaptıklarına devede kulaktır. Uçak düşürmeyi hak eden hasım ise, öldürülen pilot törenle niçin teslim ediliyor. Bu durum çelişki yumağıdır. Tavsiyemiz Ayıdan post düşmandan dost olmaz. Hayat yolculuğunda Kur’anı okuyarak, anlayarak, yaşayarak ve başkalarına anlatarak ancak doğru hedefe varırız. Bunun yanında sünnete ve Fıkha Müslümanlarca konan vize acil olarak kaldırılmalıdır. Kim gerçek dinin yayılması, korunması için çalışıyorsa Mevla’m yar ve yardımcısı olsun.

Kendi çıkarı için dünyayı insana dar edenleri, yaşam hakkını insanın elinden desiselikle gasp edenlere mevlam fırsat vermesin. Her insanın yaşam hakkı kutsaldır. İnsanı öldürmek değil, yaşatmak görevimiz olmalıdır. Hak batıl mücadelesinde Müslümanların galibiyeti İslamı yaşama, yayma oranı ile ilgilidir. Bir şey olmaz demeyin görünen tablo hiç iyi görünmüyor. Bazıları her tarafı menfaatleri icabı gül gülistanlık gösteriyor karayı beyaz, beyazı kara yamalarla yamalıyor, pembe tablolar çiziyor bu gidiş yolculuğu hiç hayra alamet değil, inşallah yanılıyorum. Bir filozof “ gölgesi olmayan ağaç kesilir “ diyor anlayın. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.