banner2

Allah sonumuzu hayreylesin akibetimiz iyi değil. Yaşayış anlayış tarzımızla, ağır olacak amma, bedeviliği andırıyor. Dini,insani vicdani, ahlaki ne kadar kutsal değerler varsa hepsi hoyratça çiğneniyor. Ne Allah'tan korkma var, nede kuldan utanma.

Dünyevi de olsa ülkemizde 14 Mayıs 2023'te bir seçim yapıldı sözde demokrasiye göre seçmenin iradesi kutsaldır. Seçmeni kendilerine kaydırmak için keseler açıldı vaatler yeri göğü inletti yarış yerine savaşı andıran söylemler ön plana çıktı. Irkçı söylemler, iftiralar, yalanlar, Dini değerleri kullanmalar bi hayli prim yaptı.

Seçim bitti (Millet vekilliği) Cumhurbaşkanlığı seçimi 2.Tura kaldı. o da 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak. Anlaşılan millet iradesi pek önemsenmiyor. Önceden biçilmiş, dikilmiş elbise seçenlere giydirilmek isteniyor. Bu elbise ise dar geliyor. Seçimleri kim kazanır kim kayıp ederse bana hiç dert değil, Adalet, Adil paylaşım, her kese fikir hürriyeti olmadıktan sonra yapılan iki seçim için hoyratça yapılan harcamalar, israflarla kaç fabrikrika yapılabilirdi? istihdam da işsizlere iş aş olurdu .Kimin umurunda.

Yeterki liderim partim kazansın gerisi teferruattır.  yazıyı yazdığım bugün kapaklı pasajın da bir dostu ziyarete gittim. Hasbihal yapıyoruz bir genç içeri girdi dükkan sahibine, "bak haci amca PKK'lılar kazanmadı" dedi. Dükkan sahibi gence terbiyesiz bu laf toplumda söylenmez bu anlayış yanlıştır. bizi ayrıştırır bak ben oyumu AKP ye verdim karşı taraf seçmenden 25 milyon oy almış seversin sevmezsin bu insanlara bu lafları diyemezsin dedi. Bana bir şey bırakmadı.

işte liderlerden davulculara bulaşan nifak tohumu. İstanbul'dan bir millet vekili adayı seçmen gibi oy kullanıyor. Oy kullandığı sandıkta partisine sıfır çıkıyor adam haklı olarak diyelim kimse bana oy vermedi peki benim oyum ne oldu demezmi? işler bu kadar laşkalaşmış.

Bu seçim süresince sözde ulemalardan mesaj yazı telkin iktidarı destekleme yazıları geldi hiç birini önemsemedim. Yazık dedim faizli, zinalı, ceberrut, adaletsiz, soygun düzenlerinin koruyuculuğu sözde alimlere mi düştü?

Dini soygun düzenlerine uydurmaya kimsenin hakkı yoktur. Necaseti galizelere bari Dini bulaştırmayın kimi severseniz sevin.Yazımı bir hadis meali ile bitireyim. Efendimiz SAV. "Sahabelere hem mazluma hem zalime yardım edin. Buyurdu Sahabe Ya Resulallah mazluma yardımı anladık  zalime nasıl yardım edelim deyince efendimiz; zalimin zulmüne mani olursanız zalime yardım etmiş olursunuz" buyurdu.

Seçimler vicdanla cüzdan arasında geçiyor kimisinin cüzdanı boş kimisinin Cüzdanı çok kabarık.Halimize ağlayacağımıza gülmek arsızların alametidir. Vesselam.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.