banner2

Nadim olmak pişman olmak demektir. Dünyaya nizam vermeye çalışanlar her semte hatta her eve günah işleme Fabri kaları kurmuşlar. Günah işlememek,bulaş mamak elde değil, Hani hadiste anlatılır ya faizden kaçacak, fakat tozu bulaşacak işte böylesi bir asırda yaşıyoruz.
Dünyada bir tufan var. Gunah rüzgarları her tarafımızı sarmış, evimizin en güzel yerine kurduğumuz televizyon ekranları aile yuvamıza lağım suyu akıtıyor. Nesiller bozuluyor milyonlarca genç tedbir amaçlı eba ve zooma mahkum. Ok yaydan çıkmış,aile bağları kopuk, Komşuluk çoktan dinlemede akrabalık bağları örümcek ağı gibi, dostluklar aloya bağlandı.Mahşeri bir hal almış toplumu, el sıkışma, el öpme, torunu kucağa alma,beraber yemek yeme, Allah'ın evi Camide mesafeli dur. Berbere gitme, Lokantaya uğrama,Taziyede oturma, geçim derdi ile boguş, Her gün korku ile yaşa, 65 yaş üstü Piri fanilere günde sadece 3 saat dışarı izni ver, her akşam ekranlarda yalan doğru ölüm ve hasta sayılarını dört gözle bekle, her gün bir kaç akraba,dost, sevilenin ölüm haberini duy daha neler.

Allah hepimize yardım eylesin çok ağır bir yük altındayız. Çekemiyecegimiz yükü bize reva görme gelmiş diye dua ediyoruz. bu çektiklerimiz isyanımıza karşı ilahi acı reçetesidir. Bundan daha acı reçete olurmu? Bu acı reçeteye rağmen bir Müslüman olarak isyanımızdan geri durmuyorsak vay halimize.

ölenlere bazıları üzülüyor unutmayın Dünyanın sonunda yer altı yer üstünden daha iyidir. Tabi ehli İman için. yer yüzünde iki milyara yakın Müslüman var hepsi zillet icinde, Çoğu Köleliğe mahkum. yöneticilerinin çoğu dünyayı sömüren Batı ve batıl hayranı, onlarla olmak bir medeniyet addediliyor, Amerikada seçim olmuş bana ne? Falan falan gitmiş yine bana ne? Basında Amerikanın yeni kabinesindeki isimlerden bahsediliyor. Gavurun markası yapacakları bellidir. Onlar için en büyük tehlike,Siyasal Islamdır. Namazdır, ezandır, zikirdir, Kuranı güzel okumadır .Kıllık kıyafettir hiç umurlarında değildir.

Arap ülkelerinin ekseriyetinde Kadınlar perçelidir. Erkekler baş örtülüdür En güzel Kuranı kerim oralarda okunur. onlar için tehlike Kuranın bir hayat nizamı olarak kabul edilmesi ve uygulanmasıdır. halbuki Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur.Yahudi, hıristiyan, ehli küfrün ne olduğunu Kuran ve Sünnet bize  Ümmete haber veriyor.

Neden kulaklar sağır,Gözler kör, kalpler ipotekli, Çünkü vahiyle indirilen Kuran okunuyor. Gereği gibi anlatılmıyor da ondan...Bir toplumu yutmak için aç bırakacaksınız, Dininden edeceksiniz, Aralarına fitne tohumları ekeceksiniz,Irkçılık gibi, Ülkemizde Müslümanlarca TURANCILIK altın devrini yaşıyor. hemde yapmacık dava erlerince, sonra yutmak kolay olur.

Kara bir tablo çizdiği min farkındayım. Olanlardan ibret almak her Müslümanın görevidir. Allah CC.Huzurumuzu bozmasın, beterin beteri vardır.
Pandemi tüm insanlığı kasıp kavuruyor. Her derdin devasını mevla halk etmiştir. Teknolojinin zirve yaptığı Asrımızda hiç bir devlet bu derdin devasını tam olarak bulamamıştır. Bazı sinyaller var inşallah gerçek olur. Kapital, mevki makamlar her şeyin önüne geçmiştir.fırsat elde,ruhsat dilde iken,Tövbe etmek, üzerinde durmak, yapılan günahlardan pişman olmak, Kuran, Sünnet ne diyorsa uymak,icraatta bulunmak Her Müslümanın asli görevidir.
Vesselam......

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.