banner2

Yahu İhsan hoca Şanlıurfa müftülüğüne geldi geleli, dönüşüm yaşıyor. İlk demecinde siyasi vurgu yaptı. İkinci demecinde futbol duası etti.

 

Şanlıurfa’ya atandıktan sonra ilk basın toplantısında siyasilerden emir almadan çalışacağını beyan eden Müftümüz neden bu açıklamayı yaptı bilmiyoruz. Bekledik. Bakalım ne olacak dedik.

 

Şimdi...

 

İddia gibi kumar sistemleri ile beslenen futbol gibi bir kuruma il müftüsünün maçı kazandırma duası etmesi enteresan değil mi?

 

Şanlıurfaspor Manisaspor maçının oynanacağı gün bir iş yeri açılışı gerçekleşiyor. Açılışa Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ile davetliler katılıyor. Burada açılış duasını Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık ediyor. Ellerin ayaları gökyüzüne çevrilmiş, Allah’tan beklentiler için gözler müftü efendide..

 

Müftü Açık; “Akşam Şanlıurfaspor’a yardım eyle Yarabbi” diye dua ediyor.

 

Müftü, Peygamberin varisleri olan İmamların İl Müdürüdür. Böylesine önemli ve kutsal görevde bulunan zatın sözlerine daha dikkat etmesi gerekmez mi?

 

Söylenen sözler iyi niyetle söylenmiş savunması olabilir, ama söylenen sözlerin başka anlamları da olduğu gözden kaçırılmamalı.

 

Biz o makamı çok kutsal sayar ve saygı duyarız. Makamı temsil edenin her hareketi ve sözü bizim için görmezden gelinecek basit bir şey olarak görmüyoruz.

 

İhsan hocamız hakkında iyi duyumlarımız var. Bunları korumak istiyoruz. Peygamberin temsilcileri olan sizlerin insanlara örnek şahsiyet olarak anılmasını can-u gönülden istiyoruz.

 

 

İLGİLİSİNE

Şüphesiz ki peygamberlerin varisleri alimlerdir. Çünkü peygamberler miras olarak altın veya gümüş bırakmazlar. Onlar ancak ilmi miras bırakırlar. Kim ondan alırsa, çok büyük bir pay almış olur (Tirmizi, Darimi)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.