banner2

2001 Tarihinde doğanlar bugün 13 yaşında 1996 yılında doğanlar ise 19 yaşında bugün ülkenin yönetimine talip olan bu gençlerimiz 2001 tarihinde AK iktidarlar dönemi başladı ve her her şeyin bol ve bereketli olduğu bir dönemde yaşadılar ve büyüdüler.


İnancından dolayı başından başörtüsü çekilip alınanları, namaz kıldığı için irticacı diye fişlenenleri, SSK hastanelerinde sabah namazından sonra muayene olmak için sıra bekleyenleri, o gün 80-90 tl ye satılan ilaçların bu gün 9 tl ye satıldığını, Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanını pijama ile karşılayanları, işçinin ve memurun maaşlarını repo karşılığı bankalarda bekletip köşe dönenleri, parası olmayanların özel yerlerde muayene olamadığı günleri hatırlamazlar ve bilmezler.


Bu ülke, ABD başkanlarının kapılarında bekletilen Başbakanlar gördü.ve bu ülke, kendisi ayak ayak üstüne atıp oturan ama Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını karşısında esas duruşta bekleten ve bunu bütün dünya ile paylaşan Başbakanlar gördü. Yine bu ülke yolsuz elektriksiz sağlık evi dahi bulunmayan ve oralarda yaşayanların ikinci sınıf insan muamelesi gördüğü günleri yaşadı ama bu günkü gençler bunları yaşamadı ve görmedi biz de anlatmadık bu gerçekleri.


Yine bu rahat ve bolluk içinde yetişen gençliğimiz her gün biraz daha islami ve insani değerlerden uzaklaşarak neyime lazımcılık duyarsız bir gençlik haline geldi.Bu boşluğu iyi değerlendiren Siyonist baronlar ve onların içerdeki uzantıları bunu çok iyi kullandılar. Din adına dinsizliği iman adına imansızlığı bu körpe beyinlere nakşettiler. Güneydoğuda 5 yaşındaki çocuklara zafer işareti yaptırarak ırkçılığın yeşermesine ve bugün 17-18 yaşında olan bu körpe beyinler ne yazık ki Terör baronlarının maşası haline getirildiler.


5 kişilik bir ailede bir telefonun olmadığı dönemden, o ailede 5 tane akıllı telefonun olduğu, bir çok ailede bir aracın dahi bulunmadığı dönemden, bir ailede birden fazla aracın kullanıldığı bir devire geldik.


Sevgili gençler; Gecesini gündüzüne katan hatta hayatını bu millete adayan ve bu ülkeyi IMF belasından ve Siyonistlerin hegemonyasından kurtaran vesayet rejimine son veren her alanda devrim niteliğinde hizmetler yapan AK parti iktidarına minnet borcumuz var. Bu bayrağı daha yükseklere çıkarmak için geçmişi iyice öğrenip geleceğe daha azimle yürümek gerektiğine inanıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.