banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli'den Şanlıurfaspor açıklaması

Dişli; "Pazar Günü Şanlıurfa GAP Arena stadında oynan Şanlıurfaspor Trabzon 1461 maçında meydana gelen talihsiz olaylar nedeniyle maç tatil edilmiştir.

Futbol liglerinde sahaya inen seyirci affedilemez bir hata ise Şanlıurfaspor musabakalarına atanan hakemlerin, tüm kulüplerin müsabakalarında adil, tarafsız, cesaretle ve başarılı yönetimler göstermelerini beklemek en doğal hakkımızdır.

Şanlıurfaspor 1.763.000 nüfusu profesyonel ligde temsil eden tek takımıdır. Dolayısıyla MHK Şanlıurfa kurulunun buraya atanan hakemler deadil, tarafsız ve emeğe saygılı yönetimler ortaya koyan hepsinden önemlisi tecrübeli ve geçmişinde çok sayıda maç tatil etmiş hakemlerden olmaması gerekir.

Kaldı ki;

1461 Trabzon'un kulüp başkanı Suat Şen, Maçın tatil edilmesine ilişkin olarak, “kendilerine yönelik en ufak olumsuz bir olayın cereyan etmediğini, hakem ve Şanlıurfaspor taraftarı arasında gelişen olaylar sonucu maçın tatil edildiğini” basına beyan etmiştir.

Bütün bu gelişmeler göz önüne alınarak, TFF Tahkim kurulunun alacağı kararın adaletli olacağına olan inancımız korumaktayız" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.