banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Küçük Çamurlu Angelo Preciado Ahmet Fidancı

Kenan Erçetingöz ile 60 Dakika programının konuğu ünlü yönetmen Osman Sınav Kıvanç Tatlıtuğu kızdıracak sözler söyledi

Kenan Erçetingöz ile 60 Dakika programının konuğu ünlü yönetmen Osman Sınav Kıvanç Tatlıtuğu kızdıracak sözler söyledi. Sınav, Kıvanç oyuncu değil, star. İkisi çok farklı şeyler. Kıvanç star olduğu için beğeniliyor dedi

Kenan Erçetingöz ile 60 Dakika programının konuğu ünlü yönetmen Osman Sınavdı.

Erçetingöz, Sınava bir dönem birlikte çalıştığı Kenan İmirzalıoğlu ve Aşk-ı Memnu dizisiyle şöhreti zirveye çıkan Kıvanç Tatlıtuğ arasındaki karşılaştırmayı sordu.

Bu kıyaslamayı doğru bulmadaığını söyleyen Sınav, Kıvanç oyuncu değil, star. İkisi çok farklı şeyler. Kıvanç star olduğu için beğeniliyor.Bunun üzerine uzun 3 saatlik bir program yaparsan konuşurum. Onun oyunculuk üzerine ciddi ciddi çalışması lazım. Kıvanç star, ciddi bir star. Bu ülkedeki şu andaki en önemli starlardan birisi. Kenan ise hem star hem oyuncu. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.