Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_v5bieon64v00utiq97ps5u9lo5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Erol Günaydın hayata gözlerini yumdu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Erol Günaydın hayata gözlerini yumdu

Bodrum'da nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Erol Günaydın (79) yaşamını yitirdi. Günaydın'ın vefatını kızı Günfer Günaydın, Twitter'dan "Babamı kaybettik"sözleriyle duyurdu...

22 Eylül tarihinde nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan usta oyuncu bugün hayatını kaybetti. Günaydın'la ilgili, bugüne kadar Twitter'da defalarca "öldü" şeklinde sansasyonlar yaratılmış ve büyük tepki çekmişti, ancak usta oyuncunun ölüm haberi yine Twitter'dan duyuldu. Günaydın'ın kızı Günfer, kişisel hesabından"Babamı kaybettik" tweet'iyle babasının ölüm haberini kamuoyuyla paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan Twitter'dan "Erol Günaydın ölmüş" diye bir tweet yazdığı için eleştiri yağmuruna tutulmuştu..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.