banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Balıklıgöl kent Karaköprü Aşağı Koçlu Martin Vitik

5580 Kişiye gıda dağıtımı‏

1116 Ailelik 5580 kişiye yapılan gıda dağıtımda yetim ve öksüzün sofrasını hiçbir ay boş bırakmamaya azami ölçüde gayret gösteriyoruz. Yetim’in öksüzün derdine sıkıntısına koşmaya çalışıyoruz. 
Gıda sorumlusu Hüseyin ERSÖZ yaptığı açıklamada: “Bu ay da her ay gibi rutin olarak gerçekleştirdiğimiz gıda dağıtımını yaptık. Gıda paketlerimizin içinde 4 kg köftelik bulgur, 4 kg pilavlık bulgur, 1 kg çay, 3 kg pirinç, 3 kg, fasulye, 3 kg mercimek, 4 kg şeker, 10 kg un, 5 kg makarna ve 2 kg et bulunmaktadır.
Bunların yanında muhtelif giyim kazak, penye, kışlık eldiven ve bere dağıtımı da yapıldı. Bu verdiğimiz gıdalar her aileye en az 2 ay yetecek kadar verilmiştir.” Dernek olarak yıl boyu faaliyetteyiz. Hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.