banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

1.GRUP SERTİFİKA VE ÖDÜL TÖRENİ

Kalkınma bakanlığı’nın SODES 2012 yılı kapsamında ilimizde kabul edilen “Sizin Bir İşiniz Engellilerinizinde Bir Yardımcısı Olsun” (Yaşlı ve Engelli Bakım Kursu) ve Mutlu Bebekler Güvenli Yarınlar isimli projelerinin 1.Grup sertifika töreni 22.02.2012 tarihinde Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün Hayati Harrani Toplantı salonundasaat 14 de yapılacaktır.

Programa Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan DURAN, İl Sağlık Müdür Yrd. M:Eyüp HAZAR, İlSağlık Müdür Yrd M. Yaşar ŞİMŞEK, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sait MIZRAKLIDAL, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri,Valilik Proje Ofisi Çalışanları, Harran Üviversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr.Fügen GÖZ, 80.Yıl Rehabilitasyonu Müdürü Ramazan BEŞKAT, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Müdürü, Eğitimciler ve öğrenciler katılacaklardır.

Programda Vali Yard Ramazan SEÇİLMİŞ, İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Erdoğan DURAN ,Harran Üniversitesi Sağlık Meslek YüksekokulMüdürü Doç. Dr. Fügen Göz, Valilik Proje Ofisi Sorumlusu Memduh KAMIŞLI projelerin anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarını yapacaklardır.

Sizin bir işiniz de 260 kişinin hedef alındığıprojemizde 20 kişiye 10 haftalık bir eğitim sonunda, halk eğitim onaylı 400 saatlik özürlü bakımısertifikasıvererek onların isterlerse rehabilitasyon merkezlerinde çalışabilme olanağısunuyoruz. Kursumuzu başarıyla tamamlayan 20 öğrencimize sertifikalarıverilecektir.Mutlu bebekler güvenli yarınlar projesin de topla 80 kişi hedeflenmişir. 20 kişiye sertifikaları verilecektir.her iki projeninde bincilerine hediye verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.