banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Nihat Çiftçi Suruç Aktoprak Spor Karbonmonoksit Zehirlenmesi Nedir

Faruk Çelik'ten erken yaşta emekliliğe eleştiri: Dünyanın neresinde var.

Erken yaşta emeklilikle ilgili tartışmalara AK Parti Artvin Milletvekili ve Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de katıldı. 

Çelik sosyal medyada yaptığı açıklamada: " Seçimler bitti 4 yıl seçim yok. Sn Özgür Özel’e bakıyorumda yine popülizm inadına popülizm! Sormak istiyorum; 40 yaşında emeklilik dünyanın neresinde var? 40 yaşında emekliliği savunanlar emekliye tatmin edici bir zamdan nasıl bahsedebiliyorlar. Alman emeklisi şu kadar maaş alıyor, bu kadar imkanları var diyorsunuz. Alman emeklisinin kaç yaşında emekli olduğunu söyleyebiliyor musunuz? Popülizm ile belki iktidar olunur ama iflah olunmaz!

Çalışan/emekli oranı 3-4 çalışana bir emekli olması gerekirken biz neredeyse bir çalışana bir emekli noktasında gidiyoruz. Yazık beyler yazık, bu gelecek nesillerin hakkını çalmaktır." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.