banner2
Öne Çıkanlar ak parti Skunk Martin Vitik Letná Stadyumu HAMEDO suç örgütü

DEM Parti Birecik belediye başkanı Mehmet Begit istifa etti

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit'in, iddia edildiğine göre, DEM Parti'den istifa ettiği bildirildi.

Begit'in 31 Mart 2023 yerel seçimlerinde DEM Parti'den Birecik Belediye başkanı seçilmişti ancak yaşadığı uyuşmazlık nedeniyle istifa ettiği ileri sürüldü.

İddialara göre, Begit'in DEM Parti'nin hem yerel hem de genel merkez yönetimi ile arasında anlaşmazlık olduğu belirtiliyor. Bu anlaşmazlık sonucunda Begit'in istifasının geldiği ifade ediliyor. Şu anda Begit'in bağımsız bir konumda kalmayı tercih ettiği iddia ediliyor.

DEM Parti'nin bu istifaya nasıl bir tepki vereceği ve Begit'in bağımsız olarak devam etme kararının yerel siyasette nasıl bir etki yaratacağı merak konusu.

Begit'in istifası, Birecik halkı tarafından nasıl karşılanacak ve bu durumun yerel yönetim üzerindeki etkisi ne olacak, yakından takip edilmesi gereken konular arasında. Birecik'in siyasi ve idari geleceğini şekillendirebilecek bu gelişmelerin, ilerleyen günlerde nasıl bir seyir izleyeceği merakla bekleniyor.(RHA Ajans)

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Begit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.