banner2

25 Günlük kutsal yolculuktan sonra tekrar okuyucularımla buluşmanın sevincimi yaşıyorum. Kısmet olursa Ramazan Ayı boyunca tekrar bir aylık kutsal mekânlardayım. Her gidiş gelişte bildiğim Din anlayışımı benimle gelenlere anlatıyorum. Bu imkânı bana veren TUR CENTER ŞANLIURFA Temsilcilerine şükranlarımı arz ediyorum. Bizim malzememiz İnsan Kutsal yolculukta indirilmiş din anlatılmayacak ta, ne zaman anlatılacak. Aynı havayı bizimle tatmak isteyen kardeşlerimiz ekibimize katılabilirler. Mukaddes yolculuğu mevlam her kese nasip etsin. Dönüşte gördüğüm gündemler çok değişken, Siyasetin-Politikanın havasından başka hava yok gibidir. Suriye dramı unutulmuş, Filistin diktatör ve darbecilere emanet, Kıbrıs barış harekâtında bize her türlü yardımı yapan Libya bir gemimize saldırmış, anlaşılan Libya’da ekilen fitne tohumları kök salmış, Irak Kurulacak Kürt devletine gebe, diğer İslam coğrafyalarında akan kan, gözyaşı unutulmuş. Kobani, Deaş planı sessizliğini koruyor. Ülkemde olanları kurtlar sofrası olarak izah ediyorum.

Tüm siyasilerin ağızlarından hizmet balı akıyor. Tüm söylenenler 8 Haziranda unutulacak, bu halk çok yedi haziranları gördü. Kim kazanacaksa bana hiç dert değil, Tüm masraflar, söylemler, gayretler, kurtlar sofrasından pay kapmaktan ibarettir. Bu kurtlar sofrasından mevki, makam, ihale baronları, hatta Din sömürücüleri, servetine servet katmak isteyen emeksiz baronları, fırsat kolluyorlar. Diğer taraftan Emekli kan ağlıyor çözümler yok, emekliye reva görülen zam bir kilo et parası, esnaf siftahsız, piyasada para yok. İşsizlik her gün katlanıyor. yüksek kulelerden seyredenler bakanlar tablo çok iyidir diyorlar. Faizin girmediği mekân kalmadı varsın emek vermeden zengin olanlar sevinsin. Tarım ülkesi olan vatanımız, devlet yöneticileri buğday ithal edecek duruma düşmüş, Anneler gününde gün yok ki, kadına şiddet olmasın, çağdaşlar anneler gününü kutluyor, pansuman tedavilerle kadına şiddet önlenmez, biz Annemizi her zaman severiz. Kadını sığınma evlerine mahkûm edenlerin, yaşlıları yetiştirme yurtlarında barındıranların zihniyeti kitabımızda yoktur,tüm çözüm önerileri beyhudedir.Asıl çözüm din eksenli olmalı.

 Boşananlar zirve yapmış, evlilik yaşı otuz yaş üstü, zina tüm hızı ile devam ediyor zinaseverlerden ses yok. Üretmeden tüketim çılgınlığı var toplumda, Kapalı çıplaklar her sahada göz kamaştırıyor. Maddeci eğitimle gençlik idealsiz, namazsız, Camiden çok uzak, top fanatiği, Uyuşturucu İlköğretime kadar inmiş, Asrın fitnesi internet beyinleri uyuşturucudan daha fazla uyuşturmuş,  Her parti kendine yakın televizyon ekranlarını, basını İpoteklemiş, ta ki yanlı yayınla halka aktarılsın halk kandırılsın, uydurulmuş dinin televizyon vaizleri anlatımlarını devam ediyorlar. Siyasi çalışmalarla beraber meydanlar kirletiliyor, hoyratça israflar var. Bu harcanan paralarla birkaç ile fabrikalar yapılabilir. İnanmadığım demokrasi gereği buymuş, Fikir kirliliği en uç noktada, siyasetin namusu, fıkhı yönü, insani erdemliği genel anlamda hercu merc olmuş vaziyette. İslam âlimleri Kemik, menfaat, zalim siyaset anlayışından kaçının buyurmuş, Hakkı üstün tutan, siyonizmin panzehiri hakkın hâkimiyetini dert edinen siyasi anlayış tercihimdir. Kıblesi Avrupa birliği olanların bu millete vereceği bir şey yoktur. Tüm söylenenler aldatmadan ibarettir. Aldatmacanın yer değiştirmesidir. Yeni Türkiye 2023 söylemleri içi boş balon misalidir. Bu ülkeyi, İnsanlarını sevenler samimi iseler Eğitim sistemini değiştirirler, adil paylaşımı tabana yayarlar, Avrupa birliği sevdasını hemen bırakırlar. Eğitimde Parasız ladin kitaplarla çocuğum bozuluyor. Kitapların içini düzeltin kitabı bana parayla verin oy uğruna Millet fertlerini kandırmayın.

Seçim sonrası oy gaspçısı Vekilleri de göreceğiz barajı aşamayan partilerin aldığı joker oylarla seçilenleri kast ediyorum. Bu seçilecekler kimin vekilleri, Buna temsilde adalet nasıl denir. Ergenekoncu, Balyozcu,  28 Şubatçıları dize getirdim hapse attım diyenler halktan iyi niyetle oy aldılar. Şimdi bahsi geçenlerin hepsi dışarıda aynı oyu alacaklar mı merak ediyorum? Perde arkası olanları bilemiyoruz. Şimdi de paralel diye bir düşman üretildi. Bakalım sonuç ne olacak. Hiç bir İslam ülkesinin bize bakışı iyi değildir. Dost kazanmak hedef iken, bunca düşmanı kim üretti. Kurtlar sofrasında din adına pay kapma sendromu bulunmamaktadır. 12 Eylül Darbecisi Kenan EVREN ölmüş, Cenazeye devlet erkânı katılmamış, çok iyi bir gelişme, Evren ismi halen çok mekânda yazılı bu çelişki değimli? Darbeci işkenceci, hayat söndürücü sadece EVREN mi? Perdenin arkasını gösterin. Şehirleri beton yığınları ile donatanlar hizmet yaptıklarını mı sanıyorlar. Yerelde İlimize bakacak olursak, AKP mitingini televizyondan seyrettim, sabun köpüğüne benziyordu. Tayyipsiz bir miting bu kadar olur ancak. Vaatler uçuşuyordu Urfa’ya yüksek hızlı tren,Tüm ile doğalgazın verilmesi müjdesi veriliyordu, Hâlbuki hızlı tren karın doyuran bir şey değildir,Üretmeden tüketim çılgınlığıdır.Nerede? Gaziantep gibi çok tüten fabrikalar, makyajla il ve ülke kalkınmaz. Adaylardan denenmişler var, denenmemişler vitrinde genel anlamda adaylar halktan uzak. Halen Milletvekili olan Sayın Mahmut KAÇAR Hem göz dolduruyor, hem gelecek vaat ediyor hem de halkın banisidir. Neticede bazıları kurtlar sofrasından pay kapmaya çalışırken, ben sahalardan silinen, dinin mücadelesini veriyorum. İfsat edilen insanımıza din aşısını yapmaya çalışıyorum. Siyasi arenada tüm çalışmalar politiktir. Uyanık olun hakkın hâkimiyeti için çalışanların kervanına katılın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.