banner2


Değerli Kardeşlerim.
Çoktandır yazamıyorum. Bayram vesilesi ile kısacık da olsa yazmak istedim.
Kurban Bayramınızı tebrik eder, size ve sevdiklerinize sağlık, afiyet, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Kurban, yakınlık demektir. Kurbanlarınızın sizi Allah’a ve sevdiklerinize yakınlaştırmasını diliyorum. Allah keseceğiniz kurbanlarınızı kabul etsin. Kesemeyenlere de kesecek maddi ve manevi imkanları bahşetsin.
Bayram, sevinç ve mutluluk demektir. Öyle birer seremoniden ibaret değildir. Ve yine öyle çoğumuzun zannettiği gibi çocuklara mahsus da değildir, hepimizin bayramıdır. O halde her türlü acımıza ve sıkıntımıza rağmen sevinçli ve mutlu olabilmeli; bu sevinç ve mutluluğu başta ailelerimize olmak üzere ulaşabildiğimiz herkese yaymaya çalışmalıyız.
Allah’ın, başta Van depreminden etkilenenler olmak üzere dünyada acı ve sıkıntı içinde olan bütün kardeşlerimize bu sevinç ve mutluluğu yaşatmasını diliyorum.
Allah, bayramı esas geçirilmesi gereken yerde, Hac’da, kendi evinde geçiren kardeşlerimizin Haccını mebrur etsin. Gidemeyenlere de, gidenlere de tekraren gitmeyi nasip etsin.
Bayram dolayısıyla yola çıkacak kardeşlerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Lütfen arabalarınızı dikkatli kullanın, sağlıcakla gidip gelin.
Ömrünüz Bayram sevinciyle geçsin.
Hepinize nice bayramlara kavuşmak dileğiyle selamlar, saygılar, mutluluklar diliyorum.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.