banner2

Kur'an Allah'ın kelamıdır. İnsanlık için kurtuluş reçetesidir. Tüm insanlığın Dünya ve Ahiret saadetinin temel taşıdır. Uyulursa...

Bu günlerde Isveçte bir Dinsiz Kuran'ı yakmış Hakaret etmiş, Müslümanlar haklı olarak kıyama kalkmış, karolsun sloganları yeri göğü inletmiş, Kuran'a uzanan eller kırılsın denmiş bunların hepsi çok güzel olmuş ve olmalıdır. Ancak bu eylemler, hamasi nutuklar bizi mesuliyetten kurtarır mı? Elbette kurtaramaz.

Gavur gavurluğunu yapmış, bende kınıyorum. Elli yıl veya yüzlerce yıldır Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İsrail diyoruz Amerika'da, İsrail de kahrolmamıştır. Öldürmeye, işgale, sömürmeye güçlenerek devam ediyorlar. Onlar bizi biz den haha iyi biliyor da ondan. Maşaları fonlayarak dünyaya gaspçı anlayışlarla hükmediyorlar.

İslam dünyasında alburun altı değil, üstü (elit) Takımının Kuran'a hakareti saygısızlığı isyan bayrağını andırıyor 

Anlaşılsın diye bir kaç misal; Bir siyasetçi; Kabe Arabın olsun Çankaya bize yeter demişti. Başka bir siyasetçi, örtünenler S. Arabistan'a gitsin, devamla Kuran'dan 300'e yakın hüküm ayetleri var onları çıkaralım demişti,. son pot: Kur'an Süresine Bakara, makara diyerek terfi bile etmişti.

Bir siyasetçi de örtülü bir bayan Milletvekiline hemde söz de Milletin Meclisinde; Bu kadına haddini bildirin bu durum devlete baş kaldırıdır. Zavalli Bayan Millet vekilinin vekilliği bile düşürülmüştü vay be. Bunlar olurken kimse den bir eylem görmedik. Şimdide kalkmışlar helalleşmeden dem vuruyorlar. Kuran'a en büyük saygı fiziki varlığından ziyade içeriğine olmalıdır.

İslam ülkelerindeki; Zina, beton binalar Faiz, haksız kazançlar, vurgunlar,istibdat, mafya, çeteler, derin devlet oluşumları, yalanlar, Dini mevki makamlar için kullanmalar, açlıklar, zulümler, asimilasyonlar Kuran'ın yasaklarını devlet gücü ile sulan dırmalar varken, Kuran'a bunlar en büyük hakareti yapmıyorlar mı?

Ayetler; "Allah'ın hükümleri ile hükmetyenler kafirlerin ta kendileridir. Zalimlerin ta kendileridir. Fasıkların ta kendileridirler" Maide 44.45.47 Fazla kelama ne hacet, Kuran'ın koruyucusu Rabbülalemindir. Şunu bilin ki! Kuran yanmaz yok olmaz yanan Mushaftır. Üstadın ifadesiyle "Kur'an Güneş gibidir üflemekle söndürülemez" Batıl peşin de koşanlara hüküm sahibi Rabbim hidayet versin....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.