Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_p6t6pe07slk7iklt00ap012q93, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yetimlere Bayramlık Dağıtılacak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Yetimlere Bayramlık Dağıtılacak

Açılış, Derneğin Atatürk mahallesinde yer alan Kurtuluş Müzesi civarındaki 5 katlı binasında gerçekleşti. Açılış İl Müftüsü İhsan Açık’ın duasıyla başladı. Daha sonra Ay Işığım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Ural tarafından yürüttükleri çalışmalar hakkında Vali İzzettin Küçük ve beraberindekilere bilgi verildi. Yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına verilen bayramlıklar Vali İzzettin Küçük tarafından çocuklara dağıtıldı.

Mağazada dağıtılacak kıyafetleri de inceleyen Vali İzzettin Küçük; yapılan çalışmada emeği geçenlere ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Açılışa Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük’ün yanı sıra; Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye başkanları ve hayırseverler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.