banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Yazarımız Mehmet Emin Kuş'un Yeni Kitabı Çıktı

Daha önce "Rüyam Şiirimdir" ismiyle çıkardığı şiir kitabıyla gündeme gelen Mehmet Emin Kuş, yazdığı yeni kitabı, "Okuma Parçaları" için 19 ocak 2019 tarihinde imza günü düzenleyecek.

Şanlıurfa'nın Önemli alış veriş merkezlerinden birisi olan Urfa City AVM, Cafeler katında 19 Ocak 2019 tarihinde düzenlenecek olan imza günü saat 12:00'de başlayacak. Akşam saat 18:00'e kadar devam edecek.

Şair Yazar Mehmet Emin Kuş’un kitabın ön yazısında şunları söylüyor:

Her ne kadar günümüzde çeşitli nedenlerden dolayı (internet, teknolojik diğer araçlar…) çok çalışmak, tembellik, daha fazla kazanma hırsı gibi etkenler… okuma oranını azaltsa da, gelecek nesillere not düşmek adına, bu önemli satırların bir arada toplanması için kitaplaştırmak istedik. İnsanlar için okumak ve yazmak bir ihtiyaçtır. Yazarlar için bu daha fazlasını içerir. Tıpkı ekmek gibi, su gibi bir ihtiyaçtır. İnsanlık tarihinde okumanın önemi hep var olmuştur. Bu yüzden kutsal kitabımız Kur'an-i Kerim'in ilk emri 'OKU' olmuştur. Elinizde ki bu kitap, farklı zamanlarda çeşitli gazete ve dergilerde yazılmış makale/köşe yazılarından oluşmaktadır. Biz biliyoruz ki başarıya götüren yüce Allah'tır. Bu yüzden kitapta ki tüm yanlışlar bize, doğrular; doğru yazdırma kuvvetini veren yüce Allah'a aittir. Aslında bu istek biraz da çevrenin ısrarı ve tavsiyeleri üzerine bende hâsıl oldu desem yeridir. Çünkü uzun zamandır “bu makaleleri kitap haline getir” diye ısrar eden kıymetli dostlarımın telkinleri üzerine meydana geldi bu kitap. Kitabın isminin 'Okuma Parçaları' olmasının sebebi; kitabın ana konusunun tek parçadan değil de, her biri ayrı ayrı çok önemli ve kıymetli birçok konudan oluşmasından kaynaklı olarak bu ismi uygun gördük.

Mehmet Emin KUŞ Kimdir?
 1974 Şanlıurfa-Bozova doğumlu olan Mehmet
Emin Kuş, yazı hayatına yaklaşık olarak 20 yıl
önce başladı.
Çocukluğundan beri şiir yazmakta olan Mehmet
Emin Kuş; çeşitli gazete, dergi ve internet haber
sitelerinde binlerce makaleleri ve şiirleri yayınlandı.
Kısa bir dönem TV programları sunumlarına
katıldı.
5 yıl www.balikligol.com haber sitesinin, yönetiminde
/Haber müdürlüğü,
Yaklaşık bir yıl Ajans Press Şanlıurfa şube müdürü olarak
görev yaptı.
Anadolu Aktüel Dergisinin genel yayın yönetmenliğini
yaptı.
Mehmet Emin Kuş, Türkiye yazarlar birliği (TYB) ve
Uluslar arası yazarlar ve gazeteciler derneği (UYGAD)
üyesidir.
Yazar aynı zamanda Medya yazarlar derneği ve Bağımsız
şairler ve yazarlar derneği (BAYŞAD) yönetim kurulu
üyesidir.
Yazarın yayınlanmış iki şiir kitabı ve elinizde ki bu kitabı
bulunmaktadır.
Mehmet Emin Kuş, evli ve 5 çocuk babasıdır.
Halen Şanlıurfa olay gazetesinde köşe yazarlığı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.