banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Urfalı minikler Vanlı Yunus için söylediler VİDEO


Halil Balıkçıoğlu’nun şefliğinde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gösterilen konserde 24 eser seslendirildi. 9 saz sanatçısı ve 43 minik ses sanatçısının sahne aldığı gecede, konuklar müzik tadında unutulmaz bir gece yaşadılar.

Konsere, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Zaman zaman protokole ayrılan koltuklara oturan çocuklar Başkan Fakıbaba ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar,

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın kent ziyareti nedeniyle konserin ikinci bölümüne katılan Belediye Başkanı Fakıbaba, “Birbirinden yetenekli çocuklarımızın yer aldığı koro bizlere unutulmaz bir gece yaşattı. Şef Halil Balıkçıoğlu’nun idaresinde bu koromuzda yer alan sanatçıları yürekten kutluyorum. Bu arkadaşlara çocuk demek istemiyorum onlar gerçekten benim yanımda birer sanatçı. Ben bu tür organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen başta Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepe’ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ’a teşekkür ediyorum. Bir teşekkürümde siz değerli halkımıza bizleri bu gecede yalnız bırakmadınız“dedi.

Konser sonunda Şef Halil Balıkçıoğlu ve çocuklara teşekkür eden Başkan Fakıbaba koro sanatçılarına birer karanfil takdim etti.
BELEDİYE THM ÇOCUK KOROSU ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.