banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

TÜGVA’dan Dünya Tiyatro Günü’ne Özel Program

Dünya Tiyatro Günü’ne özel hazırlanan programda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibi rol aldı. Yaklaşık 400 üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik büyük beğeni topladı.
Program açılışında katılımcılara hitap edenTürkiye Gençlik Vakfı Şanlıurfa İl Başkanı Bekir Bekiroğlu ‘’birçok üniversite programlarında konuştum fakat şehrimin üniversitesinde, Harran Üniversitesi’nde böyle bir konuşmayı gerçekleştiriyor olmak büyük bir heyecan veriyor. Bilindiği üzere gençliğe dönük tuzakların gün be gün arttığı bir çağda yaşıyoruz. Yozlaştırıcı medyayla zihnimizi, tüketim kültürüyle beynimizi uyuşturmalarına izin vermeyeceğiz. Zihnimize, beynimize ve ruhumuza sahip çıkacağız. Tiyatro etkinliklerinin bu bağlamda zihnimizi açık tutan, ruhumuza hitap eden önemli uyarıcı bir etkinlik olarak görüyoruz. Bu vesileyle programa iştirak eden tüm katılımcıların Dünya Tiyatro Günü’nü kutlarım. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne ve tiyatro ekibine şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.
‘’Komşu Köyün Delisi’’ başlıklı tiyatro gösteriminde rol alan oyunculara çiçek ve kitap takdiminde bulunuldu.
Haber: Çetin Kaya www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.