Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_lm579autto8aoh7f1ar8eukau2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Travelexpo fuarı Şanlıurfa'da kapılarını ziyaretçilere açtı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Travelexpo fuarı Şanlıurfa'da kapılarını ziyaretçilere açtı

22-25 Mart tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen zirve'ye bir çok ülkeden katılımcı sağlanırken Türkiye'den 30'a yakın stant açıldı.

Zirvede modern bir yapıda yer alan Şanlıurfa stantları; Şanlıurfa Valiliği Koordinatörlüğünde, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Karaköprü, Eyyübiye Belediyeleri GAP idaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa'daki turizm işletmelerinin destekleri ile yapıldı.

Gerçekleştirilen zirveye katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, gelen konuklara Şanlıurfa'nın kültürel değerlerini anlatarak 12 bin yıllık tarihi mutfağı ile Şanlıurfa'nın kendine has lezzetlerini ikram etti.

Ardından Başkan Nihat Çiftçi, diğer ülkelerin ve şehirlerin stantlarını gezdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından gelen misafirlere, yöresel ezgiler eşliğinde çiğköfte ikramı yapıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.