banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

ŞURKAV 20 Nisan’a hazırlanıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıya ŞURKAV’in İstanbul Şube Başkanı ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyat Bölümü Başkanı Prof.Dr.Yakup Çelik, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Durak Bayhoca, OsmanŞenbayram, Mehmet Çavuş, Tahsin İnci, Nazım Arslan, Müslüm Hamas, Mustafa Bozyiğit, Metin Çiftbudak, Mehmet Koç, Münevver Özdemir, Ümit Bayık ve Emin Çavur katıldı.

ŞURKAV İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Durak Bayhoca, toplantıda genel konuların yanı sıra 20 Nisan’da İstanbul’da yapılacak Şanlıurfa Gecesi’nin gündeme geldiğini söyledi. ŞURKAV’in, adından da anlaşılacağı gibi Şanlıurfa’nın tarihini,kültürünü, turizm ve sanat eserlerimizi korumak, araştırmak ve geliştirmek üzere kurulduğunu belirten Bayhoca, bu hizmeti sadece Şanlıurfa’da değil İstanbul’da gerçekleştirdiklerini anlattı.

DİĞER KATILIMCILAR

ŞURKAV İstanbul Şubesi’nin verdiği yemeğe ayrıca Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İ.Halil Mutlu, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Özyürek, Uğur Büyükhatipoğlu, Azmi Akbıyık, Fethi Şimşek, Necati Demirkol, Hıdır Tepret, Müslüm Yanmaz, Maruf Güneş, Murat Bozanoğlu ile bazı dernek başkanlarının da yer aldığı 50’ye yakın davetli katıldı.

Müslüm Aktürk / balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.