banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Ceyhanspor Kırsal Argıncık Mahallesi Caner Koca

TOPDAĞI MAHALLESİNE GENÇLİK MERKEZİ YAPILDI

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Topdağı Mahallesinde inşaatı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu. Başkan Ekinci,”36 mahallemizin tamamına gençlik merkezleri kurulması yönünde çalışmalarımız devam ediyor.” Dedi.

Gençliğe verdiği önemi her platformda dile getiren ve bu yönde çalışmalar yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı bitme aşamasında olan gençlik merkezlerinde incelemelerde bulundu. Beraberinde Meclis Üyeleri İlhami Günbeği, Bilal Tekatlı ve birim müdürleriyle birlikte Topdağı Mahallesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Ekinci ilgililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 4 katlı binada inşa çalışmaları devam eden Gençlik Merkezinde; spor salonları, kütüphane, 10 derslik, bilişim teknolojileri sınıfı, ödev odası, dinlenme salonları ve kafeterya mevcut.

Kısa sürede faaliyete girmesi planlanan gençlik merkeziyle ilgili bilgi veren Başkan Ekinci,” ihmal edilmiş gençliği bu çalışmalarımızla kazanmayı amaçlıyoruz.” Dedi. Başkan Ekinci, ‘’Eyyübiye Belediyesi olarak gençlere önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Gençlerimize sahip çıkma adına da hiçbir imkânı onlardan sakınmıyoruz. Tüm imkânları gençlerimize seferber ediyoruz. Gördüğünüz gibi bütün mahallerimizde genç evler projesi kapsamında gerek spor salonları, kütüphaneler, derslikler, bilgi evleri tarzlı sınıflar açıyoruz. 12’ler mahallesinde açtık. Şimdi Topdağı Mahallemizde inşaatı bitmek üzere kısa bir süre içerisinde inşallah bunu açacağız. Yine Buhara Mahallesi, Direkli Mahallesinde hedeflediğimiz 36 mahallemizde bütün bu salonlarımızı açacağız. Bu anlamda bu projeleri yaparken de herkesin dem vurduğu gençliğin ihmal edilişini ortadan kaldırmak istiyoruz. Gençlerimizi bilgi ile donatmak istiyoruz. Bilgi donatılması konusunda da ekiplerimizle beraber fiziki imkânsızlığa rağmen uygun gördüğümüz yerleri ya kiralıyoruz, ya da kendimiz yapıyoruz. Buraların içerisinde de çocuklarımızın rahatlıkla kendilerini geliştirecekleri ortamlar oluşturuyoruz. Bu anlamda da Topdağı Mahallemizde inşaatı bitmek üzere olan yeri ziyaret ettik. Yine buranın bodrum katında büyük bir spor salonu, içerisinde kütüphanesi olacak. Yukarısında derslikler olacak, en üst katında ise kafeteryası olmak üzere çok güzel bir gençlik merkezini inşallah buradaki çevre mahallelerinde kullanabileceği şekilde gençlerimizin kullanımına sunacağız.’’ Açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.