banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Şanlıurfa'da İyiliği Yaymak İçin Dernek Kurdular

Mustafa Ezher başkanlığında Kuruluş aşamasını tamamlayan İnsani Değerler Kültür Sanat Ve Eğitim Derneği, ilk yönetim kurulu toplantısını yapmak üzere bir araya geldiler. Dernek binasında düzenlenen ilk istişare toplantısında Mustafa EZHER, Ahmet BULUT, Feridun GÜNBEĞİ, Mehmet ASLAN, Fatih ÜNLÜ, Mehmet KAYA, Eren KEKLİK'ten oluşan Yönetim kurulu üyeleri derneğin amaç ve çalışmaları konusunu ele aldılar. 

Derneğin amaçları ile ilgili konuşan Yönetim kurulu başkanı Mustafa Ezher; “Derneğimizin amacı İnsani Değerleri yaşatmak sevgi, saygı, hoşgörü, tevazu, kardeşliği yaymak toplumda dezavantajlı gruplara yönelik etkinlikler yapmayı yardımlaşmayı ve iyiliği yaymayı hedeflediklerini söyleyerek devam etti. Şehrimizin kültür ve sanat konusunda çok iyi olduğunu bu değerlerimizin daha iyi yaşatılması gerektiğini vurgulayan dernek yönetimi üyeleriyle beraber topluma faydalı olmak için çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Özellikle mağdur ve yetim çocuklarla kucaklaşmayı hedeflediklerini belirten dernek yönetimi bu konuda telefonla arayıp şehir dışından yanımızda olduklarını belirten destek olan gönül dostlarına özellikle yönetim kurulu ve üyelerine Eğitimci Memet ÜNLÜ, İşadamı Ali TÜVEREKLİ ve Mehmet DALAMAN ‘a ayrıca teşekkür ettiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 4 yıl önce

sayınbüyüklerim ben urfadan yusuf bilal sizden çocuklarım adına yardım istemek için ulaşıyorum. Benim dört çocuğum var. doğuştan ikisi göz tansiyonun yüksek olduğu için görme yüzdeleri çok düşük tedavisi varmış ama urfada bize yardım etmiyorlar sürekli adanaya balcalı araştırma hastahanesi gitmek zorunda kalıyoruz orda da kimsemiz yok hastahane acilerinde kalıyoruz çocuklarım rezil oluyor ama çare olamıyorlar bende iş yerinden adanaya gitmek için izin istediğimden işten çıkartılıyor maddi durumumda artık kalmadı bize yardımcı olurmusunuz.telefon numaram.05452279375 iş istiyorum