banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Mazhar Bağlı İmza Gününde Okuyucularıyla Buluştu-Mazhar Bağlı kimdir

Şanlıurfa Rabia Meydanında 29 Mayısta açılan "Şanlıurfa Kitap Şenliği" kapsamında onlarca yazarı okuyucusuyla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Prof. Dr. Mazhar BAĞLI İmza Gününde Okuyucularıyla Buluştu.

25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilli, Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. Mazhar Nağlı'nın imza gününde Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sait KAYA, Genel Sekreter Abdulkadir AÇAR, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa KIZILDEMİR, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nüsret URMAK ve çok sayıda okuyucu yanlız bırakmadı.

Kitap Fuarına gelenler,  Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya kitaplarını imzalattıkları gibi onunla hatıra fotoğraflarını da çekmeyi ihmal etmediler. 
Şanlıurfa'da ilk kez düzenlenen ve 75 yayınevi ile 50 yazarın davet edildiği kitap fuarda 25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa millet vekili Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, kitapsever hayranlarıyla bir araya gelerek, bol bol sohbet edip, kitapseverlerin aldıkları kitapları imzaladı.

Prof. Dr. Mazhar BAĞLI kimdir ?

25. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilli
Mazhar Bağlı, 1965 yılında Şanlıurfa, Halfeti'de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini; Birecik, Nizip, Gaziantep ve Şanlıurfa’da gördü. 1992 Selçuk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans derecesini aldı. 1999 Yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalında “Bilgi Sürecinde Modern Bilincin Mahremiyeti İfşası” adlı tezi ile doktora unvanını aldı.
1993-1999 yılları arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1999-2011 yılları arasında Dicle Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde görev yapan Bağlı, 1999 yılında yardımcı doçent, 2006 yılında doçent ve 2012 2012 yılında profesör oldu.
Halen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır.
2004 yılında Kanada Toronto Üniversitesi, 2009 yılında da Amerika Birleşik Devletleri Houston Üniversitesi’nde çalışmalarda bulundu. 2’si ortak, toplam 6 adet yayınlanmış eseri ve yurtiçi ve yurt dışında yayınlanmış 50’nin üzerinde makale ve tebliği olan Bağlı, aynı zamanda Töre ve Namus Cinayetleri, Batman’daki Kadın İntiharları, Levirat ve Sororat Tipi evlilikler ile önemli Bölgesel Sorunlarla ilgili bir dizi proje yürütmüştür.
AK Parti MKYK üyesi de olan Bağlı, günlük gazetelere de yazılar yazmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.