banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Aktoprak Spor Mehmet Tahir Güllüoğlu

Oskar ödülleri sahiplerini buldu
Merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği'nin GAP Oscarları Ödülleri, sahiplerini buldu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yılın bakanı seçildi. iyi sanatçı ödülünü ise Şanlıurfalı ünlü sanatçı Ferhat Göçer aldı.
Şanlıurfa Hilton Garden Inn Otel'de düzenlenen törenle yılın bakanı, kaymakamı, belediye başkanı, rektörü, yatırımcısı, sanatçısı, şairi, yazarı, tv programı gibi alanlarında en başarılı isimlere ödülleri verildi. Bu yıl 9.'su düzenlenen GAP Oscarları'nda 30 isme plaket verildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2011 yılının en başarılı bakanı seçilirken, her iki bakanın yoğun çalışmalarından dolayı ödüllerini Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar aldı.

Yılın en iyi milletvekili ödülü AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın'a verilirken, en iyi sanatçı ödülünü Şanlıurfalı ünlü sanatçı Ferhat Göçer aldı. Yılın belediye başkanı ödülünü ise, Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu aldı.
Ayrıca yılın devlet adamı Cemil Çiçek (TBMM Başkanı), yılın yazarı Nazlı Ilıcak, Serdar Arseven olurken, yılın en başarılı TV tartışma programı Latif Şimşek ile Beyaz TV Dinamit programı seçildi. Erkan Tan TV 8 Başkentten programı, yılın en başarılı yatırımcısı Süleyman Kosif Kosifler Oto A.Ş., yılın en başarılı rektörü Prof. Ünsal Ban (THK Üniversitesi Rektörü), yılın kaymakamı Şevket Cinbir (İstanbul- Bahçelievler Kaymakamı), yılın en başarılı çevre ödülü Em.Tüm.Gen.Osman Yıldırım (THK Genel Müdürü), yılın en başarılı kadın derneği; Sedegat Pashayeva Azerbaycan Kadın Hakları Müdafaa Cemiyeti (AQHMC), yılın en başarılı holdingi MB Holding, yılın en başarılı hukukçusu; Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoglu, yılın gazetecileri Tayfun Güzel ASU TV, İbrahim Sincar Mardin Haber, Ömer Büyüktimur Diyarbakır Söz Gazetesi, Hatice Türkan Batman Gazetesi, Mehmet Demir Pusula Gazetesi, Ayhan Mergen Umut Gazetesi, Dündar Sansur Şırnak Ekspres Gazetesi, A.Caner Baysal Anadolu Ajansı K.Maraş Temsilcisi olurken, yılın enbaşarılı televizyonu; Denge TV, Dünya TV ve Aksu TV, yılın en başarılı radyo programı ise Saniye Öztürk Bezmicihan ile Burç FM oldu.

Törenin açılış konuşmasını yapan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz, bu kadar önemli ve kapsamlı bir organizasyonu GAP bölgesinde gerçekleştirmeyi bölgenin imajı açısından da son derece önemsediklerini söyledi. Kıymaz, ödül törenine katılan herkese teşekkür etti. Törene geçmeden Koyteyl arındanYapılan açılış konuşmalarının ardından 9. GAP Oscarları sahiplerine dağıtıldı...
Haber ve Foto Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.