banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfa'da Sıradışı Sergi

Mevsimlik Tarım İşçileri Derneği-Mevtider, Şanlıurfa Profesyonel Fotoğrafçılar Derneği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliği ile urfa'da "Mevsimlik Tarım İşçileri "konulu fotoğraf sergisinin açılışını yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda açılan sergiye, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Çadırcı, Büyükşehir Genel Sekreteri Yardımcısı Abdulkadir Açar, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Derneğinin Genel Sekreteri İmren Doğan, fotoğraf sanatçıları ve davetliler katıldı.

Serginin 10 gün devam edeceğini açıklayan Şanlıurfa Profesyonel Fotoğrafçılar Derneği Yasin Küçük, Tüm şanlıurfalıların tarım işçilerinin sorunlarını görsel olarak görmeleri için sergiya davet etti.

Haber: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.