banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray Ömer Uzun

Hilvanlı Kadınlar İdlib Şehitleri İçin Fidan Diktiler

Kadınlardan Anlamlı Fidan Dikimi
Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi görevli eğitmen ve kursiyerleri, İdlib'de şehit düşen askerler adına fidan dikme etkinliği düzenledi. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlik öncesinde, belediye konferans salonunda bir araya gelen kadınlara Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esra Siverekli tarafından "toplumda eğitim ve kadın" konulu konferans verildi. Düzenlenen konferansın ardından Yeni Mahalle'de bulunan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi'nin bahçesine geçen eğitmen ve kursiyerler, İdlib'de şehit düşen askerler adına çam fidanı dikip, her fidana bir şehidin ismini verdi. Anlamlı etkinlikte İdlib şehitleri adına çam fidanı diken kadınlar ortak bir açıklamada bulunarak "Bu topraklarda her şehidin ocağına düşen ateşi kendi ocağımıza düşen ateş olarak görüyor ve bu şekilde kabul ediyoruz. Bu nedenle yüreklerimizi dağlayan İdlib şehitlerinin ismini yaşatmak ve ölümsüzleştirmek için, 8 Mart Dünya kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kültür merkezimizin bahçesine şehitlerimiz için birer fidan diktik. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.