banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Hilal-i Ahmer'e Göbeklitepe'yi İşledi

GÖBEKLİTEPE HİLAL-İ AHMER’DE
Köklü tarihiyle dünyanın en büyük insani yardım örgütlenmelerinden biri olan Türk Kızılay, “Hilal-i Ahmer Koleksiyonu” için Şanlıurfa’dan da Ressam Vahap Aydoğan’la çalışacak. 
Türk Kızılay’ın 150. yılına özel tasarlanan hilaller; ressam, grafik tasarımcı ve seramikçilerin aralarında bulunduğu sanatçılar tarafından birer sanat eserine dönüştürülüyor. Şanlıurfa’dan da ressam Vahap Aydoğan’a gönderilen hilalle koleksiyonda Şanlıurfa’dan izler yer alacak. 
Gönderilen hilali Göbeklitepe motifleriyle süsleyen Ressam Aydoğan; “Şanlıurfa’nın ve dünyanın en güzide yerlerden biri olan Göbeklitepe’yi koleksiyona dâhil etmek istedim. Böylelikle Hilal-i Ahmer Koleksiyonu her sergilendiğinde Göbeklitepe’nin de tanıtımı yapılmış olacak. Yaptığım çalışma İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara gibi şehirlerin havalimanlarında sergilenecek” dedi.     
Hilâl-i Ahmer Koleksiyonu ile insani yardım ve sosyal sorumluluk konularında toplumdaki duyarlılığın artması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.