Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ma5cjvp9k1teqjb6p2fc2sitt1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Kahraman Mahallesinde kültür evinin temeli atıldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Kahraman Mahallesinde kültür evinin temeli atıldı

 

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis üyesi Abdurrahman Beyaz ve Abdulkadir Bağış, birim müdürleri ve teknik heyetle birlikte Kahraman kırsal Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada Mahalle Muhtarı İsa Kılıç ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Demirkol, daha önceden yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Fevzi Demirkol, mahalle sakinleriyle birlikte yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin de çalışmalarını denetledi. Çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi alan Başkan Demirkol, mahalle sakinlerine çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ve kültür evinin hizmete gireceği müjdesini verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, 300 nüfusun üzerinde yapılan bu hizmetin 300 nüfusun altındaki kırsal mahallelerde de planlama dahilinde yapacaklarını ifade etti. Başkan Demirkol, şunları kaydetti:
“Haliliye bölgesindeki insanların en mutlu ve en huzurlu şekilde yaşamalarını temin etmek bizim belediye olarak asli görevlerimiz arasında sayıyoruz bu anlayışı. Kentte ne varsa kırsalda da o olmasını zaman içerisinde temin etmek istiyoruz. 300 nüfusun üstündeki bütün kırsal mahallelerimizde çok amaçlı kültür evi yapıyoruz. 300 nüfusun altındaki kırsal mahallelerimizde de daha sonrasında planlama dahilinde bu hizmetleri götüreceğiz. Bugün Kahraman kırsal Mahallemizdeyiz. Bu tesisimizin açılışını da sağlıkla, mutlulukla birlikte yapacağız.”

Mahalle Muhtarı İsa Kılıç ise Haliliye Belediyesi’ne ve yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür etti.

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.