banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Suruç Viranşehir Şanlıurfaspor

Gülen, ve İsmailağa çalışma odaları ile yarışta

Türkiye’nin önde gelen cemaatlerinden olan Gülen cemaati lideri Fethullah Gülen’in odasının fotoğraflarınınpaylaşılmasının ardından bu modadan İsmailağa Cemaati de geri kalmadı ve lideri Mahmut Efendi’nin görüntülerini paylaştı.
Görüşleri birbirinden zıt olarak bilinen iki cemaatin lideri de sevenleri tarafından sürekli takip ediliyor. Fethullah Gülen’in ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşıyor oluşu onu sevenlerinden uzak düşürmüştü. Mahmut Efendi’nin de tıpkı Gülen gibi yaşının ilerlemiş olmasından dolayı Çarşamba’daki evinde istirahat halinde bulunuyor. İki cemaat mensupları da hocalarından ayrı kalışlarından dolayı meraklarını internet sitelerinde hocalarıyla ilgili paylaşımlarını izleyerek gideriyor. İki cemaat de internetten sık sık hocalarınınmesajlarını paylaşıyor.
Son birkaç aydır Gülen’in odasındaki özel görüntülerinin internette paylaşılmasından İsmailağa cemaati de örnek alarak Mahmut Efendi’nin özel videosunu paylaştı.
İki cemaat liderinin odasındaki sadelik dikkatlerden kaçmıyor. Az sayıda kullanılan aksesuarlarda da İslami motifler ve Türk motifleri dikkatlerden kaçmıyor.
Banu Arslantürk İriç / ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.