banner2
Öne Çıkanlar Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe ProfDrNihat Bengisu

Gaziantepli bayanlar Kur-an-ı Kerim öğrenmekten mutlu

Şehitkâmil ilçesi Aktoprak mahallesinde ikamet eden bayanlar hocaları nezaretinde büyük bir heyecanla Kur-an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor. Bayanlar kurslarda hem Kur’an-ı Kerim öğrendiklerini hem de iyi dostluklar edinmenin sevincini de yaşıyor.

Aktoprak Sosyal Tesisi Aile Merkezi’nde Kur’an kursuna gelen genç-yaşlı bayanlar, Kur’an-ı Kerim öğrendikleri için sevinçli olduklarını belirterek, “Kur-an-ı Kerim kurslarına katılarak, hem Kur’an-ı Kerim öğreniyoruz. Hem de burada iyi dostluklar ediniyoruz. Burada Kur’an-ı Kerim öğrenmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bizlere Kur’an-ı Kerim öğretmede yardımcı olan hocalarımızdan Allah razı olsun. Hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.”dediler.

Kursiyerlere katılımlarından dolayı ayrıca  Kur’an-ı Kerim hediye edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Anahtar Kelimeler:
Şehitkâmil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.