banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç Vali Şanlıurfaspor Aşağı Koçlu

Gazeteciler Birliği Başkanı Polat'tan Kent Konseyine hayırlı olsun ziyareti

Sözen'in şahsiyeti ve birikimiyle, bulunduğu makamda Urfa için çalışmaya devam edeceğini dile getiren Polat, "Erkan Hocamız, tanıdığımız, bildiğimiz ve emin olduğumuz bir insandır. Partide birlikte görev yaptığımız arkadaşlardan biridir. İyi niyetine ve gayretine şahit olduğumuz hocamızın, bu makamda üretken bir şekilde görev yapacağına inanıyoruz. Kendisine ve ekibine kolaylıklar diliyoruz" diyerek temennilerini dile getirdi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen ise, "Veysel bey, ziyaretiyle bizleri çok mutlu etti. Basın camiasının güzide bir temsilcisi olan GAPGündemi, izlemiş olduğu yayın politikası ve sorumlu meslek anlayışıyla, memleketimize hizmet etmiştir. İnşallah bundan sonraki süreçte, el ele vererek 'Urfa'mızı nasıl ileri taşıya biliriz' anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.