banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Cezaevinde ressam oldu VİDEO

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda Mehmet Acı’nın Yağlı Boya Resim ve El İşi Ürünleri Sergi açılışına Büyükşehir Belediye AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Kılıç, Kültür Daire Başkanı Ekrem Ayaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu, Kurum Müdürü Hasan Yılmazer ve daire amirleri katıldı.

 

Serginin açılış kurdelesini kesen AK Parti  Meclis Grup Başkan Vekili Nihat Kılıç, takdir edilecek ve başarılı çalışma olduğunu belirterek, “Cezaevinde bulunan insanların cezalandırılmasından ziyade hem toplumla iç içe olması hem ıslahlarına fayda sağlıyor. Bu tür çalışmaların daha fazla önemsememiz gerektiği kanaatindeyim” diyerek Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür faaliyetleri desteklediklerini belirtti.

 

Cezaevi koşulların son yıllarda değiştiğini belirten Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ademoğlu ise, “Açık ve kapalı cezaevinde hükümlülerimizin el emeği ve göz nurudur. Bu sergi daha önce adliyemizde açıldı. Şimdi de Belediyemizin bu salonunda ve imkanlarından yararlanarak halka açtık. Cezaevindeki hükümlü ve tutukluların geçirmiş oldukları sürenin yansımasıdır. Cezaevinde üretime ve sanata yönelik, el işine yönelik bir faaliyetimizin kamuya tanıtımıdır. Cezaevinde bu tür faaliyetler yapılıyor. Meslek edindirme kursları el becerileri, sanat faaliyetleri, konferanslar, seminerler düzenliyoruz. Cezaevlerin işlevi değişti. Özelikle cezaevi savcımıza, idaremize, eserlere emeği geçen hükümlü ve tutuklu arkadaşlarımıza ve bu imkanı bize sağlayan Büyükşehir Belediyemize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Açılışın ardından sergiyi gezen Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Kılıç ve Başsavcı Ademoğlu, Mehmet Acı’dan yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Öte yandan 50 tablonun yer aldığı sergi Büyükşehir Belediye Sergi Salonunda 2 gün boyunca Şanlıurfalıların beğenisine sunulacak.

www.balikligol.com

VİDEO

Anahtar Kelimeler:
Mehmet AcıResim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.