banner2
Öne Çıkanlar haber Siverek ak parti Viranşehir Sanlıurfa Haberleri

Çağlayan öğrencileri tıbbi araçlarla tanıştılar
Öğrencilerimiz hastane başhekimi Abdulkadir Yetişgin’i makamında ziyaret ettiler. Öğrenciler birbirinden ilginç sorular sorarak başhekimi güldürdüler.

Ayrıca öğrencilerimiz Göz merkezini  ve Diyaliz merkezini ziyaret ettiler. Diyaliz merkezindeki hastaların durumu öğrencilerimize sağlığın ne kadar kıymetli olduğunu ve sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini gösterdi. şahit oldular.

Okul Müdürü Mustafa Taylan  “Hastane ziyaretinde ki amacımız okul içinde verdiğimiz dersleri, hayatın her alanında yaşamaktır. Anlatılanları uygulamalı göstermektir. Ayrıca sağlığımızın çok kıymetli olduğunu göstermektir. Bu uygulamayı sadece Fen ve Teknoloji dersinde değil her branşta yapmaya gayret ediyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.