Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_g2cun8vk4hejp237bvlg18msj6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Büyükşehir Belediyesinin Hilvan’da İlçe Kütüphanesi İnşaatı Sürüyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Büyükşehir Belediyesinin Hilvan’da İlçe Kütüphanesi İnşaatı Sürüyor

Sosyal ve kültürel belediyecilik kapsamında yaşlılara, kadınlara ve gençlere yönelik hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesi inşaatını hızlandırdı. 3 bin metrekare alan üzerinde yaptırılan Hilvan İlçe Kütüphanesi inşaatı Hilvan’da takdirle karşılandı. Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla inşa edilen kütüphanede çalışmalar devam ediyor. 

HİLVANLILAR’DAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

İlçe Kütüphanesi inşaatının çok kısa sürede oldukça iyi ilerlediğini kaydeden Hilvanlılar, “Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bu tesisi ve buna benzer projeleri ilçemize kazandıran Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.