Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_6tbt2j1rq3lsvh2bteu1g0vg41, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başkan Bayık TÜGVA’lı Gençlerle Buluştu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başkan Bayık TÜGVA’lı Gençlerle Buluştu

Şanlıurfa Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık gençlerle bir araya gelip tavsiyelerde bulundu.

TÜGVA Hilvan İlçe temsilciliği tarafından Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen “Kardeşlik Buluşmaları” programına konuşmacı katılımcı olarak katılan Başkan Bayık gençlere okul hayatını, bilgi, birikim ve tecrübelerini anlatarak ‘Okullar öğrencilerin bilgi, beceri ve hayatlarının şekillenmesinde önemli rol oynayan kurumlar olduğu için eğitime destek projelerimiz kapsamında her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim ve öğretime büyük katkılarımız oldu. Bu projelerimizin en güzel örneği ilçemize kazandırdığımız Bilgi Evi’nde her yıl yüzlerce öğrencinin uzman eğitimciler tarafından gördüğü kaliteli eğitim sonucu istedikleri alanda üniversiteye yerleşmeleridir. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden siz gençlerimiz için çabalamaktayız. Topluma, ailenize ve kendinize faydalı olmak istiyorsanız kötü alışkanlıklardan uzak durun ve her alanda kendinizi geliştirin’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.