banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Akçakale’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlandı

 

Akçakale hükümet konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı. Atatürk büstüne çelenk sunumunun ardından bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gaziler ilçe Kaymakamı Eyüp FIRAT’ı makamında ziyaret ettiler.
Gaziler Günü dolayısıyla Kaymakam Fırat yaptığı açıklamada "Gazilerimizin aziz hatırasını ilelebet yaşatacağız. Bize miras bıraktıkları Cumhuriyetimizi birlik ve beraberlik içinde koruyacak, ülkemizi elbirliğiyle daha da güçlendireceğiz. Unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız Gazilerimize saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmak ortak sorumluluğumuzdur. Devlet olarak daima yanlarında olmamız gerektiğinin bilinci ile de her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle, Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm gazi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, saygılar sunuyorum" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.