banner2

         Aslında bu deyimi bile Terörist İsrail'e az buluyorum. Hatta hayvanlardan aşağı aşağılıkların en aşağısı. Siyonist vampir.

        

Geçen haftaki konuya devam etmekti niyetim. Yani kemal'lerle başlayıp kemal'lerle konuyu işleyecektim. Kemal kafalılar yazımı eleştirse de fakat “kuduz köpek” olan İsrail sadece insanlık için yine kahrolası yahudi tarafından ablukaya alınmış masum Müslüman kardeşlerimize yaşam malzemesi götüren sivil, silahsız insanlara saldırması, öldürmesi, yaralaması ve yaralanan insanları kelepçeleyip apar topar götürüp kelepçeli halde tedavi ettiğini söyleyen insanlığın yüz karası Siyonist İsrail'i bir kez daha lanetliyorum, kınıyorum. Yüce Rabbim inşallah belasını versin. Âmin. Şimdi ne olacağı ile ilgili zihinlerde sorular var. Bana göre İsrail sonun başlangıcını başlatmıştır. Artık eskisi gibi her yaptığı zulüm yanına kâr kalmayacaktır. İki güç dengesi var biri hâk diğeri batıl. Hâk Ebrehe'nin ordusunu ebabil kuşlarının mercimek tanesi kadar taşlarla nasıl ki yerle yeksan ettiyse Allah'ın inayetiyle bir gün emperyalist gücünüde tarumar edeceği muhakkaktır.  Yerli İsrailliler kalem sallasa da ellerinde güç bulundursa da tarih sayfaları bununla doludur. ABD her zaman “yaramaz çocuk” olarak gördüğü bu korsan devleti okşar gibi bir bildiri yayınladı. Ölenler için üzgün olduğunu söyledi, kınamadı. AB ülkeleri ve BM hemen hemen aynı dili kullandılar. Bunların hepsi aynı. Değerli Müslüman kardeşlerim şunu aklımızdan çıkarmayalım: “Müslüman'a Müslüman'dan başka dost yoktur ve olamaz.” Çünkü yüce Rabbimiz Kur'an-ı Kerim'in değişik ayetlerinde biz Müslümanları uyarıyor. Gayri Müslimlere güvenmeyin diyor Rabbimiz.

        

Yanlış anlaşılmasın. Biz insana karşı değiliz. Zulüm, haksızlık kimden ve nereden gelirse gelsin mazlumun yanında zalimin karşısındayız. Mazlum gayri Müslim olsa da. Avrupa Birliği'ne karşı değilim ama onların peşinden koştukça kaybeden bizler oluyoruz. Çünkü her zaman biz Müslüman ülkeleri elli yıl gerilerinde bırakmak için tüm çabalarını sarf edip duruyorlar. Nihayet otuz yıldır ülkemize kan kusturan binlerce vatan evladının ölmesine sebep olan terörü de onlar üretmediler mi? Bir zamanlar kardeş ülkeler Suriye, İran, Irak'la aramıza nifak tohumları eken yine bu Müslüman olmayan Yahudi, Hıristiyan, Ermeni olan bu devletlerdir. Aynı zamanda Ergenekon ve derin devleti oluşturanlar yine bunlar. Çünkü ülkemizin coğrafi konumu ve yer altı zenginliklerimiz, dört mevsimin yaşandığı bu güzel vatanımız, dünyanın gülüdür. Bu bahsini ettiğim İslam düşmanı ülkeler gülümüzü soldurmak için yüz yıllardır var güçleriyle çalışıyorlar. İlkokula gittiğim yıllarda ders kitaplarında uyu uyu yat uyu dersleri verilirdi. Sonunda milletimizi uyutmayı başardıkların mı sandılar? Allah'a sonsuz şükürler olsun ki bizleri uyutamadılar. Hamd olsun. Uyumadığımıza göre dostumuzu düşmanımızı tanımamıza vesile oldu. Şimdi sıra bizde artık bizim onları kullanma zamanımız geldi. İşte gördünüz ABD ve AB'yi en basit durumlar karşısında paniklediler. İflasın eşiğine geldiler. Alt yapıları çok zayıf. Bakmayın teknolojilerine Allah'ın gücü karşısında firavunlar nemrutlar Ebu cehiller helak oldukları gibi bu kan emici siyonizmde bir gün mutlaka yok olacaktır.

Bir şartla ümmetin vahdeti, vahiy ile beslemelerine bağlı. Üzülmeyin, kederlenmeyin, inanıyorsanız üstünsünüz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.